• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

06.04.2021

21:40

PROMENIO SE! Janjuševa majka se OGLASILA PRVI PUT i ISKRITIKOVALA SINA - STARLETE SU GA ISKVARILE!

Rijaliti

PROMENIO SE! Janjuševa majka se OGLASILA PRVI PUT i ISKRITIKOVALA SINA - STARLETE SU GA ISKVARILE!

Podeli vest

Majka učesnika "Zadruge 4", Janjuša, Desanka Janjušević kaže da su njenog sina iskvarile žene!

Desanka Janjušević ne može da prepozna ponašanje svog sina Janjuša:

- Ja sam rekla da neću da se oglašavam, jer se toliko nerviram i brinem, pa taj rijaliti i ne mogu da gledam - rekla je Desanka i dodala da joj sve smeta u sinovljevom ponašanju:.

- Sve! Nema šta mi ne smeta. On je bio oženjen čovek, a da se razvede zbog žena. Rodila sam lepo dete, a eto šta uradi u tom rijalitiju. I Kristijan je lep, pa se ne vuče sa ženama. Ja ništa od svega što radi ne mogu da prihvatim. Podržavam svoju snaju i unuku. On je pogrešio. Ušao je u taj rijaliti i napravio sebi problem.

Desanka o Maji i ostalim rijalitim učesnicama, sa kojima je njen sin bio, ne želi da komentariše:

- Neću nju, ma neću nikoga da komentarišem. Ništa se meni to ne sviđa. Iskvariše ga te žene. Sve se lepe za njega ko da nema nijedan drugi muškarac. Za mene je ovo stresno - zaključila je Desanka Janjušević.

Foto: TV Pink printscreen

Janjuš i Maja

Janjušev kum, Marko Paunović, ističe da se sportista prilično promenio.

- Ja ne mogu da garantujem ništa za mog kuma, jer se stvari kod njega ekspresno menjaju. On nije takav u spoljnom svetu. Čini mi se da ga ubija okruženje. Ne snalazi se on tako dobro kao što je mislio - rekao je Marko i dodao:

- Ja sam mu krstio ćerku i u kontaktu sam s njegovom bivšom ženom. Ona je dama, žena koja gleda porodicu. Posvetila se svom ličnom životu i prijateljima. On je tamo pred kamerama, a ona nije, pa joj je lakše da se okrene i svom emotivnom život. Neće umreti sama sigurno.

Foto: TV Pink printscreen

Janjuš plače

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija