• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2021

07:50

TOTALNI HAOS U ZADRUZI! Čorba izvređao Janjuša, on krenuo na njega, OBEZBEĐENJE ULETELO, pa ih jedva razdvojilo! /VIDEO/

Rijaliti

TOTALNI HAOS U ZADRUZI! Čorba izvređao Janjuša, on krenuo na njega, OBEZBEĐENJE ULETELO, pa ih jedva razdvojilo! /VIDEO/

Podeli vest

Bio je "Pretres nedelje", a prva tema o kojoj se komentarisalo za crnim stolom, jeste odnos Marka Janjuševića, Aleksandre Nikolić i Maje Marinković

- Ako može ovako da me pšrska, onda neka! - rekao je Janjuš.

- Ja Maji ništa ne radim, ja sam se samo zaljubila i nisam znala šta radim - rekla je Aleksandra.

- Ja neću da dozvoljavam ovo sve - rekao je Janjuš.

- Da te slušam sada prvi put, ja bih ti poverovala ali vi nakon svađe i svaki put kada kažeš da niste zajedno i kada se kunete, vi imate s*ke! Ti kažeš kako te mi pravimo budalom, ali nije tako - rekla je Sandra.

- Mi svi žalimo Aleks, ali nije ona naivna - dobacila je Ana.

- Kladionice rade zbog vas, vi ste glavi kockaju se ljudi da li ćete posle ovoga sad imati s*ke - rekao je Milan.

- Ona je jedna bolsenica koja će nakon onoga danas biti odbačena i ne zanima me! Ni te kladionice me ne zanimaju, i ako nekome nešto ne odgovara, neka se skloni i ja sve obećam i uradim a dobijem grebanje - rekao je Janjuš.

- Ona je ološ i aj sam se dogovorila sve sa njom, bila sam bolja od svih njenih drugarica na devojačke večeri. Mi smo imali dogovor da on nju smao poljubi i igra sa njom, ali ništa sem toga! Ja nisma budala, imaš prava on da radi sve, ali će videti posledice - rekla je Maja.

- Ovo je istina što priča, sve je istina lai nismo ništa loše uradili - rekao je Janjuš.

- On jeste obećao i jeste prisan bio sa njom, Aleks mu se sviđa fizički i Maju laže, a Maja luda ali nije jer vidi nešto i reaguje - rekla je Ana.

- Ja sam Maju pokušala da smirim i slagala sam da su Janjuš i Aleksandra samo što se nisu poljubili, i ja sam je smirivalka da ne bi napravila nešto i tada je Čorba ušao i rekao joj je da ne plače i sekira se i ajde da igraju, ali je napomenuo da se oni vole! I nakon toga je nastao haos, ali nije Čorba imao nameru da uradi bilo šta - rekla je Matora.

- Samo kada se napiejš imaš m*da, i prilaziš a inače te nema - rekao je Čorba.

- Ja ništa nisam uradio namerno, i sedi Janjuše, klošaru štrokavi - rekao je Čorba.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar golemi

pre 3 godine

a JAnjos merilo za ove devojcure u reality show......E dje je Zmaj od Shipova, ...........

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija