• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2021

10:05

NEOČEKIVAN OBRT U ZADRUZI! Svi mislili da će Aleks izabrati Janjuša da ide s njom u hotel, a onda je usledio ŠOK /VIDEO/

Rijaliti

NEOČEKIVAN OBRT U ZADRUZI! Svi mislili da će Aleks izabrati Janjuša da ide s njom u hotel, a onda je usledio ŠOK /VIDEO/

Podeli vest

Aleksandra Nikolić ovonedeljni je vođa, a za omiljenu osobu nije odabrala Marka Janjuševića Janjuša, već Lepog Miću

- Omiljeni će biti Lepi Mića! Smatram da on treba da bude, mislim da bismo trebali da porazgovaramo, trebao je da bude Janjuš, ali - rekla je Aleksandra.

- Ako si stvarno Mićo pokazao na sebe, poništavamo? - rekao je Milan.

- Ne, Lepi Mića je omiljena osoba - rekla je Aleks.

- Ja tamo mogu da se kupam, posećivaću te često - dobacila je Maja.

- Ja bih stavila Janjuša, ali ne mogu da mu ne bih pravila probleme! - rekla je Aleksandra.

- Da li mogu da promenim i stavim Janjuša? - pitala je Aleksandra.

- Ne možeš - rekao je Milan.

- Ona je toliko glupa da ne može da se odluči - rekla je Maja.

Foto: printscreen

Maja Marinković

- Ona je sada htela da ispadne dobra,a napravila si mu problem sada jer ostaje sa Majom ovde - rekao je Đedović.

- Svaki njen postupak danas je toliko pogrešan, i ne znam zašto se uplašila Majinih metoda mučenja a Maja se daje cela za ovu vezu. Maja ga cepa, a ti mu nisu dala utočište kao mi tebi u pabu. Kada je on tražio da se pomire, Maja i Janjuš ona je meni prišla i rekla kako ne zan šta da radi, ja sam joj rekao da se izbori sa tim i nakon svega i Bujanovca i Cara, sve je prevazišla i sada joj je ovo problem i sada si pokazala izadju, i sada se ona mala psihopata Maja smeje kao gremlin - rekao je Kristijan.

- Ja sam doživela sve danas, ja ću čuti šta su oni radili na medenom mesecu tokom celog dana! Ja sam rekla da su oni i u autu mogli svašta da urade, jer nije otišao sa misicom koja je moralna, i ja mislim da sam bila korektna - rekla je Maja.

- Mislio sam da ću biti omiljeni, ali posle kada je htela da promeni ja ne bih otišao. Ja sam rekao da neću da idem u hotel, i nemam šta da kažem. malo sam nervozan i to biu mi značilo, jer sam napet zbog danas - rekao je Janjuš.

-Maja je sve vreme dobacivala Janjušu, a nakon što je on seo, imao je komentar za nju!

- Maju sam danas dva puta iznosio od Janjuša, a posle bi bilo kuku majko jer je mogla ruka da mu se omakne i biće sada haos sa Majom, a Aleks je uradila pravu stvar jer da je izabrala njega bio bi veliki haos - rekao je Mića.

- Rekla je malo pre kako je nepromišljeno sve uradila, i sama sebi je skočila u stomak! - dodala je Matora.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija