• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T.M.

14.04.2021

08:43

HIT PAPARACO! TRUDNA LUNA! Rijaliti zvezda više skoro da i NE LIČI NA SEBE /FOTO/

Rijaliti

HIT PAPARACO! TRUDNA LUNA! Rijaliti zvezda više skoro da i NE LIČI NA SEBE /FOTO/

Podeli vest

Trudna Luna Đogani jedva je dočekala da se u ponedeljak otvore tržni centri i odmah je potrčala u kupovinu!

Rijaliti zvezdu zatekli smo na Novom Beogradu dok je vukla kesu punu garderobe za trudnice.

Fotošopirana na Instagramu

Luni teško pada što je otekla u trudnoći i što joj se lice osulo, pa na Instagramu objavljuje isključivo fotošopirane fotografije. Tako se i u ponedeljak, odmah nakon što ju je naš paparaco slikao ispred zgrade u kojoj živi, slikala u liftu, ali je tu fotografiju najpre obradila u fotošopu, pa ju je objavila na društvene mreže.

- Luna nam je stalno pričala da jedva čeka da ode u kupovinu jer više ne može ništa da obuče. Nosi samo helanke i trenerke, nema čak ni majice za trudnice. Čim je Krizni štab odobrio otvaranje tržnih centara, potrčala je u šoping - priča Lunina prijateljica i otkriva šta je Đoganijeva sve radila tog dana:

- Prvo je otišla kod frizera, pa je prošetala svog psa, a onda je obišla četiri radnje u tržnom centru. Kupila je dve majice i dve haljine. Nije očekivala toliku gužvu, pa se nije mnogo zadržala u šopingu.

Foto: Instagram/Luna Đogani

Luna fotošopirana na Instagramu
Ne nosi masku

Marko: Ćerka će
nam se zvati Mia

Marko Miljković otkrio je da je Luna već izabrala ime za ćerku. Njihova naslednica zvaće se Mia!
- Termin je 15. juna. Luna se super oseća, prijao joj je nedavni odmor u Dubaiju - rekao je budući tata.


Luna se posle šopinga sporo kretala, jednom rukom je držala stomak, a u drugoj je nosila punu kesu. Naša sagovornica nam je objasnila zašto Đoganijevoj društvo nije pravio verenik Marko Miljković.

- Marko ne podnosi šoping i zatvorene prostore, pa sve kupuje preko interneta, a i nju je savetovao da ne ide u tržni centar jer je trudna. Međutim, Luna ga nije poslušala - priča prijateljica popularnog para i objašnjava zašto je trudnica šetala bez zaštitne maske:

- Luna ne podnosi masku jer joj se zbog nje osulo lice. Marko se zbog toga često svađa s njom jer se plaši da se ne zarazi koronom pred porođaj.


Naučila da kuva


Naša sagovornica priča da se pobednica "Zadruge 2" dosta promenila u trudnoći.

- Postala je baš osetljiva, rasplače se za svaku sitnicu. S druge strane, vrlo je aktivna trudnica. Svaki dan šeta, a u stanu sve sama radi - posprema, čisti, čak i kuva. Skoro svaki dan sprema ručak, a to nikad ranije nije radila! U trudnoći ne pazi na liniju, ali već planira da posle porođaja nas dve zajedno idemo na fitnes - završava priču Lunina drugarica.
 

Foto: printscreen

Marko i Luna u zagrljaju




 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ne znam šta je čudno

pre 3 godine

Za jednu trudnicu u osmom mesecu izgleda ekstra, jer je taj mesec najgori po kozu i telo jer ono dosta otiče, a koža zna da se ospe i jako se teško diše, verovatno zato na otvorenom ona ne nosi masku... A to što otac njenog deteta nije bio sa njom treba svi da mu usmere, jer on uz nju treba da bude pred kraj trudnoće non stop i da je ne pusta samu... No to je Miljković ni Bog ni ljubav ni to što će biti otac, ništa ga promeniti ne može drvo pa drvo... Ona ga je takvog prihvatila sama i voli ga, pa verovatno zna da će u svemu biti 80% sama.

prelepa trudnica

pre 3 godine

Lično sam je videla u jednoj pošti ...Mnogo je lepa devojka

Tatjana Deutschland

pre 3 godine

Ruzna je kao lopov. Bila je ruzna i dok nije bila trudna. Lično sam je videla u jednoj pošti. Mnogo je ruzna, kao majmun.

PRELEPA JE

pre 3 godine

Lično sam je videla u jednoj pošti ...Mnogo je lepa devojka

Biljana

pre 3 godine

Fantastično izgleda ... 8. mesec trudnoce a ovako zgodna! naravno,naljutila se sto je slikate pa se namrstila

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija