• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer hit

14.04.2021

14:00

SLOBA I NJEGOVA VERENICA IŠLI NA ČUPANJE KOSE! Pevač zbog BOLOVA IŠAO NA TRANSPLANTACIJU!

Rijaliti

SLOBA I NJEGOVA VERENICA IŠLI NA ČUPANJE KOSE! Pevač zbog BOLOVA IŠAO NA TRANSPLANTACIJU!

Podeli vest

Sloba Radanović lečio sinuse alternativnim metodama!

Sloba Radanović i njegova verenica Jelena Đuričanin već dugo se bore sa ovim zdravstvenim problemom, pa su probali i neobičnom metodom uz pomoć čupanja kose.

 - Sloba i Jelena već godinama imaju probleme sa sinusima i česte glavobolje. Nema šta nisu probali i ništa im nije pomoglo. Čak su jedno vreme odlazili kod lekara u Moskvu da ih leči - počinje priču dobro obavešteni izvor i dodaje:

- Reč je o narodnoj medicini koja se vekovima prenosi s kolena na koleno. Pacijentima se masira glava i napipavaju čvorovi, koji se razbijaju tako što im se čupka dlaka i oslobada sva tečnost kroz nos.

Foto: Informer

Sloba i Jelena u izlasku

- Prvo je masirao glavu Slobi, pa onda Jeleni. Napipao im je dosta čvorića i čupkao ih na tim mestima po glavi. Rekao im je da će im nos curiti više nego što je uobičajeno, a tako je i bilo - završava priču izvor.

Sinusi nisu jedina boljka poznatog pevača. Nedavno je bio u Zagrebu zbog problema sa hrskavicom oba kolena.

- U Zagrebu sam bio na transplantaciji matičnih ćelija. Imao sam velikih problema sa hrskavicom na kolenima. Prijatelji su mi preporučili tu intervenciju, koja veoma kratko traje i oporavak nije težak. Jedino što nisam mogao nekih desetak dana da treniram, ali sam imao redovnu terapiju kako bi se koleno što pre vratilo u normalu - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen You Tube

Sloba gostuje u emisiji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija