• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.04.2021

11:13

TRESLA SE ZADRUGA! ŠA IZNEO PRLJAV VEŠ: Ništa nije donela u brak, UZEĆE MI NOVAC koji sam krvavo zaradio! Tara NAPUSTILA BELU KUĆU

Rijaliti

TRESLA SE ZADRUGA! ŠA IZNEO PRLJAV VEŠ: Ništa nije donela u brak, UZEĆE MI NOVAC koji sam krvavo zaradio! Tara NAPUSTILA BELU KUĆU

Podeli vest

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka", zadrugarima je bio prikazan trenutak kada je Nenad Aleksić Ša dobio papire za razvod braka od svoje supruge Ivane. Zadrugari su ubrzo počeli da iznose svoje stavove, te istakli da reperu očigledno nije bilo svejedno

- Iskreno, unervozio se tokom čitanja pisma. Vidim da je bio uznemiren, da nije očekivao. Ja sam rekla Nenadu za Vladimira, kakav god je, da neće sigurno trošiti njegov novac. On to u životu ne bi radio. Baš je bio jako uznemiren, i tokom čitanja i posle, nije znao šta da radi, vidno uznemiren i iznervira - rekla je Nataša Radan.

- Ja gledam iz drugog aspekta ovo, mislim ono što mislim. Ja svaki njegov pokret znam. Ovo kad uradi da je lagan (protrlja ruku), to je za njega šok. Niko ga nije pitao kako se oseća, on priča da je lagan. Drugo, kako ne može da očekuje razvod, kada već tri dana traži da se razvede ovde, da dođe njegov advokat - pričala je Tara.

Foto: pink.rs

Skandalozan razvod Tare i Ša

- Budeš li nastavila da me ubeđuješ da volim Ivanu, oteraću te u... Ja sam dokazao da me boli k**** za Ivanu... Ja sam zbog ove žene raz**bao sve, šta joj nije jasno? - pitao je Ša.

- Kaznite me honorarom, ja napuštam emisiju - rekla je Tara i napustila Belu kuću.

- Pun mi je ... Tarinog prenemaganja, očigledno se nešto krije iza toga. Ja nisam uznemiren, ja sam srećan što se razvodim od Ivane, ja sam tražio od advokata da je ne vidim. Najviše me samo brinu pare, da mi neko ne uzme ono što sam krvavo zaradio. Neko ko je k**** doneo u taj brak... Nego neću da lajem... - besneo je Ša.

- Ti si je predstavio kao sveticu. Onda je Tara čista kao sunce. Nije ona rasturila brak, govoriš da je Ivana sa tobom samo zbog para - govorio je Lepi Mića.

- Nisam rekao da je zbog para. Ali jesam lagao da je čista kao sunce. Pop**am vam se na terorije. Ja sam lično insistirao da se razvedem. Ne želim da budem u braku sa Ivanom, ne zanima me! Kad je kraj, to je kraj - nastavio je reper.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 2 godine

Koji si ti kreten covece. Tebi su prece pare nego bilo sta. I treba da ti uzme sve i da crkavas ko skot. Smradu od ljudskog bica.

Sandra

pre 2 godine

"Lagan si " ti u mozgu druze nego nisi ni svestan jadan

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija