• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer

05.05.2021

13:10

ŠOK! ŠA ZBOG PREVARE OSTAJE BEZ 50.000 EVRA! Ivana rešila da mu UZME POLOVINU NOVCA koji je zaradio u ZADRUZI

Rijaliti

ŠOK! ŠA ZBOG PREVARE OSTAJE BEZ 50.000 EVRA! Ivana rešila da mu UZME POLOVINU NOVCA koji je zaradio u ZADRUZI

Podeli vest

Ivana Aleksić, uskoro bivša supruga Nenada Aleksića Ša, rešila je da naplati preljubu i vređanje pred kamerama

Od kako ju je suprug Nenad Aleksić Ša prevario s Tarom Simov, Ivana se nije oglašavala u medijima, ali njen lajv s Vladimirom Tomovićem, kako bi demantovala navode da je u vezi s njim, razbesneli su učesnika Zadruge toliko da je krenuo svakodnevno da je vređa u programu.

Sada je Ivana, koja se nedavno i iselila iz njegovog stana, rešila sve da naplati - oduzimanjem polovine honorara koji će zaraditi u rijalitiju.

 - Nenadov nedeljni honorar je 2.500 evra, tako da će za deset meseci zaraditi 100.000 evra. S obzirom da je u rijaliti ušao kao oženjen, zaradu će morati da podeli sa Ivanom. Honorar se smatra platom i ulazi u zajedničku imovinu tokom brakorazvodne parnice -  rekao je neimenovani izvor blizak Nenadovoj ženi i dodao:

Foto: printscreen

Ša ostaje bez 50.000 evra

"U početku se nadala da će razvod biti sporazuman, te da će kao ljudi sesti, porazgovarati... Međutim, kada je čula da Nenad govori da će je zbog toga što je bliska s Tomovićem ostaviti na ulici, šokirala se. Pogodile su je njegove uvrede i prozivke da je ispala smrad, iako je on nju prevario. Odmah je pozvala advokata i konsultovala se s njim na koji način da zaštiti sebe. Planirala je samo da mu traži kozmetički salon, koji je Ša kupio, ali je ona godinama vodila i radila u njemu. Stan, auto, novac je nisu zanimali. Pole svega se predomislila i odlučila da traži i polovinu novca u Zadruzi, odnosno 50.000 evra".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

gospođa Ivana samo ako je poludela zbog sramote koju joj je priredio neobuzdani MAJMUN ša pišem njegovo ime malim slovima jer je toliko bedan i jadan treba da mu uzme svaki dinar ili evro ako nezeli neka da u dobrotvorne svrhe ali da ostavi njemu ona bi pokazala da nije normalna

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija