• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2021

12:33

KONAČNA ODLUKA! Veliki šef doneo odluku, Tara Simov DISKVALIFIKOVANA iz Zadruge 4, Ša briznuo u PLAČ! /FOTO/VIDEO/

Rijaliti

KONAČNA ODLUKA! Veliki šef doneo odluku, Tara Simov DISKVALIFIKOVANA iz Zadruge 4, Ša briznuo u PLAČ! /FOTO/VIDEO/

Podeli vest

Veliki šef je danas malo posle podneva poslao pismo, kojim je obavestio zadrugare da je Tara Simov diskvalifikovana. Podsetimo, ona je jutros napravila neviđeni haos na imanju, posle čega je Veliki šef doneo ovu odluku

- Ovime vas obaveštavamo da je Tara diskvalifikovana zbog agresivnog i nedoličnog ponašanja. Veliki šef će u skladu sa ugovorom potraživati 50.000 evra.

Tara je, naime, fizički nasrnula na Miljanu Kulić i Nenada Aleksića Ša, a potom je i porazbijala pola inventara na imanju rijalitija.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija