• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.05.2021

10:08

TAKI PRETIO DA ĆE SE POLITI BENZINOM I ZAPALITI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Zbog incidenta prenoćio ispred kapije Zadruge!

Rijaliti

TAKI PRETIO DA ĆE SE POLITI BENZINOM I ZAPALITI ZBOG MAJE MARINKOVIĆ! Zbog incidenta prenoćio ispred kapije Zadruge!

Podeli vest

Svađa između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša tokom koje je Maja iz sve snage udarala glavom o vrata, ostaće upamćena kao jedna od najgorih u istoriji rijalitija.

Njen otac Radomir Marinković je tada krenuo put Šimanovaca kako bi izveo ćerku iz rijalitija, ali je završio samo ispred kapije, bez mogućnosti i da je vidi.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Taki i Maja

- Taki je došao ispred kapija Zadruge u 22 časa i nije hteo da ode kući do 7 ujutru! Tražio je da razgovara sa čelnim ljudima, pretio da će se zapaliti benzinom ukoliko mu ne dozvole da vide ćerku ili dok je ne izbace napolje -rekao je neimenovani izvor blizak Marinkoviću za "Alo" i dodao da je Taki krenuo kući tek kada je obavio razgovor sa produkcijom.

Foto: printscreen

Maja Marinković

- Tačno je da sam proveo noć u Šimanovcima. Moje dete psihički nije dobro, a nisam ni ja dobro dok je gledam u nervnim rastrojstvima. Zbog nje izgledam kao avet, osušio sam se. Ja više ne mogu da podnesem tu bol kroz koju ona prolazi, a zbog ljubavi prema onom klošaru. Uništio ju je - rekao je Marinković i dodao da će istrajati u nameri da Maji ovo bude poslednje učešće u Zadruzi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija