• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2021

20:45

Filip Car se ZALETEO na Čorbu, OBEZBEĐENJE ga JEDVA ZAUSTAVILO! ŽESTOK OBRAČUN na kraju žurke u Zadruzi! /VIDEO/

Rijaliti

Filip Car se ZALETEO na Čorbu, OBEZBEĐENJE ga JEDVA ZAUSTAVILO! ŽESTOK OBRAČUN na kraju žurke u Zadruzi! /VIDEO/

Podeli vest

Filip Car obećao je Milanu Jankoviću Čorbi pre nekoliko dana da će se s njim fizički obračunati po izlasku iz rijalitija, a danas je ponovio svoje pretnje.

Njih dvojica su ponovo ušli u konflikt po završetku žurke povodom rođendana Željka Mitrovića, te se Car pred Čorbom obratio Kristijanu Goluboviću.

- Donosiš 4 para rukavica da isprebijam Čorbu kao svinju - započeo je Filip, kom Čorba nije ostao dužan.

Foto: Printscreen You Tube

Obezbeđenje razdvaja Filipa i Čorbu

- On mi puši k*rac, a moje j*je mu služi kao dezert! Car, p*čka iz Crikvenice! Tvoj drug Bruno mi p*ši k*rac, a ti mi jedeš j*je - provocirao je Čorba, kog je Car zamolio da ne pominje Bruna, njegovog najboljeg prijatelja, što je Čorba isprva usvojio, a zatim ubrzo i pogazio reč.

Čorba mu je i dalje pominjao Bruna, zbog čega je Filip negodovao, a potom je usledio novi povod za raspravu. Naime, Car je hteo da objasni koliko mu znače prijatelji, te je svoj i Brunov odnos uporedio sa onim koji Čorba ima sa Kristijanom i Mišelom.

- Može da ga p*še i Mišel i Kristijan - odbrusio je Čorba, a kada je Mišel to čuo, odmah se usprotivio.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car

- Ne znam za Kristijana, ali evo ti meni možeš da p*šiš k*rac! Nemojte da me pominjete! Ja sam nebitan, ali nemoj nikome da p*šim, ni da mi p*ši.

Filip Car i Čorba nastavili su sa međusobnim provokacijama, a situacija je sve vreme bila na ivici okršaja, zbog čega je obezbeđenje moralo da ih razdvoji, kako ne bi došlo do fizičkog okršaja.

Čorba je i dalje provocirao Cara, koji nije mogao da se obuzda, te je nasrnuo na njega.

- Meni je najbolji prijatelj majmun, a?! Sad ću ti glavu razbiti, j*bem ti majku, j*baću te u usta! Bruno je majmun, a?! P*čko jedna, najbolji prijatelj mi je majmun?! Spominjaćeš meni najboljeg prijatelja?! A?! To ćeš raditi?! Otkinuću ti glavu, p*čko reperska - urlao je Car, kog je obezbeđenje jedva obuzdalo.

Foto: Printscreen You Tube

Filip Car

- Koji si ti mangup, koji je tvoj kodeks?! Zamisli koji ti kodeks imaš, gde si ti rastao - siktao je Car, dok je Čorba nastavljao s provokacijama.

- Ti i Bruno meni pušite k*rac - odgovorio je kuvar.

- Mi da ti pušimo? Razvaliću ti glavu! Ti si se opustio, dečko, puno, Čorba! Ne može te niko batina spasiti, Čorba - nastavila se žestoka rasprava, a fizički obračun je sprečilo obezbeđenje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija