• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.06.2021

16:04

DOSTA SAM OSLABILA PSIHIČKI, PA SAM PREĆUTALA! Kristina PROGOVORILA o Kristijanovom upadu u ZADRUGU, pa mu je PORUČILA OVO! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

DOSTA SAM OSLABILA PSIHIČKI, PA SAM PREĆUTALA! Kristina PROGOVORILA o Kristijanovom upadu u ZADRUGU, pa mu je PORUČILA OVO! /VIDEO/

Podeli vest

Kristijan Golubović je tokom noći "upao" u Zadrugu kako bi ljubavnici doneo poklon, a ona je sada prokomentarisala tu situaciju i direktno mu se obratila

- Jutros sam tek shvatila šta se desilo, bila sam u šoku. Kad me je pozvao videla sam lišće i blato po njemu - počela je Kristina.

- Priča se da sad kad je izašao njega ti ne zanimaš, živi život i vraća se ženi. Ali sinoć smo videli šta je spreman da napravi da ti pokaže da mu je stalo. Doneo ti je trepavice, to je ogroman znak pažnje. Hteo je da pokaže da mu nisi bilo ko - rekao je Car.

- Ja sam prva rekla ko misli da on nije sa ženom taj je lud. Nikad ne bih dozvolila sebi da kažem nešto zbog čega bih se kajala. Rekla sam kako me niko nije tako izvređao, ali me niko nije ni tako iznenadio. Ne postoji bolja osoba. Za stolom nije moglo da se vidi šta on dobro radi, drago mi je da su sinoć videli svi koji su potcenjivali naš odnos. Hoću da mu se obratim ovom prilikom. Sinoć mi je rekao da me gleda non stop, da me čeka i da ne pušim cigare. Otkad sam sama niti sam u kući, niti kod bazena, dok je bila igra uzela sam par cigareta. Kad sam ga videla sinoć zabuna u glavi kako da ga poljubim kad sam zapalila par cigareta - pričala je ona.

- Prvi put sam se zapitala da li ja sanjam. Mnogo mi je pomoglo, pogotovo sinoć posle klipova. Znam da smo na televiziji, ja ni za šta nisam dala primer, zbog javnosti ne bih trebalo da se prelazi - nastavila je Kristina.

Foto: Printscreen You Tube

Kristina Spalević

- Vi ste se svađali, vređali i rekli nikad više i opet ste se mirili, kao i mnogima što se dešava. Isto je i kod vas i kod mene. Samo što ti nisi agresivna - dodao je Janjuš.

- Dosta sam oslabila psihički pa sam prećutala, a i on je svašta proživeo ovde. Znam kolika njegova vrednost i njegova vrednost za mene, ne može da se objasni. Posle svake svađe sam sve slabija. Poslednju svađu sam najdrže držala distancu, ali ja ne znam osobu koja se posvađala sa njim, a da se nisu pomirili - pričala je ona.

- Imaš neku poruku za njega? - pitao je Car.

- Kristijane, hoću da ti kažem da te volim puno. Pomislila sam u jednom trenutku da možda nisi više tu, ali sam znala da ćemo se čuti. Izvini ako sinoć nisam reagovala adekvatno, bila sam u šoku. Jedva čekam da te vidim! Ako možeš budi u kontaktu sa mojima, pozdravi mi braću - rekla je ona.

- Jel misliš da možete da uspete napolju? - pitao je Janjuš

- Ja od samog početka mislim da možemo - rekla je ona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija