• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

01.07.2021

07:45

ŠOK PRIZNANJE LUNE ĐOGANI PRED MARKOM I MILIONIMA GLEDALACA: Slobu sam VOLELA najviše, to znaju i ptice na grani, ali sada...

printscreen

Rijaliti

ŠOK PRIZNANJE LUNE ĐOGANI PRED MARKOM I MILIONIMA GLEDALACA: Slobu sam VOLELA najviše, to znaju i ptice na grani, ali sada...

Podeli vest

Luna Đogani priznaje da joj je Sloba Radanović bio najveća ljubav u životu!

Rijaliti zvezda je sa folkerom raskinula pre četiri godine, u međuvremenu se udala za Marka Miljkovića i rodila mu ćerku, ali Slobu još nije zaboravila.

Foto: printscreen

Luna i Marko

- Slobu sam najviše volela u životu! Zašto bih to krila?! Marka sada volim najviše na svetu, on je moj muž i otac moje ćerke. Ali pre njega sam volela Slobu... I Marko to zna. Glupo bi bilo da kažem da je drugačije - iskrena je Luna, koja se sa pevačem smuvala u "Zadruzi 1", dok je on bio u braku sa Kijom Kockar.

Ima bebisiterku

Blogerka je uspela da preboli svoju najveću ljubav kada je uplovila u vezu sa di-džejom iz Brusa. S vremenom ga je ludo zavolela, a pre dve nedelje su postali roditelji devojčice Mije.

Foto: printscreen

Luna i Marko

- Mnogo sam vezana za nju, teško mi je da se odvojim od nje i na sekundu. Po ceo dan bih je samo gledala. Ponekad ustanem da vidim da li diše, imam strah da joj se nešto ne desi. Toliko me radi adrenalin što sam postala majka da ne jedem po ceo dan. Nemam apetit. Zato i mršavim brzo - priča rijaliti zvezda i dodaje da je još u porodilištu našla bebisiterku:

- Marko je tu za sve, ali mi je dodatna pomoć ipak potrebna. Mia se često budi noću i svaki put ja ustajem, jer Marko spava kao međed. On reaguje tek kada beba baš počne da se dere. Mada, Marko učestvuje u svemu ostalom - menja pelene, hrani je, non-stop je nosi... Nekad ne mogu da mu je uzmem iz naručja. Jedino je ne uspavljuje, isuviše je grub za to.

Foto: Printscreen You Tube

Marko i Luna

NEMA NIKAKAV ODNOS SA ANABELOM

- Nismo se pomirili! Ali neću da joj branim da viđa svoju unuku, niti ću da izlazim iz stana svaki put kada dolazi kod nas. Videli smo se u stanu, prećutno smo prešli preko nekih stvari, nismo potezali teme iz prošlosti. Ali Anabela i ja nikada nećemo imati odnos kao što imam sa Gagijem Đoganijem. Možemo da gradimo međusobno poštovanje, ali ljubav između nas nećete videti nikad - iskren je Marko.

 

Velika porodica

Iako se tek porodila, Luna kaže da bi volela da ima još dece i da će uskoro početi da radi na tome.
- Ja bih volela još dvoje dece, a Marko još petoro. On bi da rađam dok ne dobije sina! Kaže mi: "Moramo da radimo na natalitetu." Kao da se ja tu ništa ne pitam - sa osmehom priča gospođa Miljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marina

pre 2 godine

bilo je pitanje :''Luna,PORED Marka,navedi ime muskarca koga si najvise volela''

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija