• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E.Š.

06.07.2021

16:15

ŠOK! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PORUČUJE DA ĆE SE OŽENITI KRISTINOM! Žestoki momak ima ozbiljne planove!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ŠOK! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PORUČUJE DA ĆE SE OŽENITI KRISTINOM! Žestoki momak ima ozbiljne planove!

Podeli vest

Kristijan Golubović poručuje da će se oženiti svojom ljubavnicom Kristinom Spalević

Atraktivna crnka ispala je u nedelju uveče iz "Zadruge", a u studiju u Šimanovcima dočekao ju je žestoki momak, i to sa ozbiljnim namerama!

- Sada sam ja vođa parade. Isplanirao sam šta će se dešavati narednih 10 dana. Sešćemo u automobil na kojem će pisati: "Upravo venčani" - kaže bivši robijaš, koji je zbog Kristine ostavio suprugu Ivanu.

Foto: Printscreen You Tube

Kristijan Golubović i Kristina Spalević
Isplanirao detalje


Sešćemo u automobil na kojem će pisati: "Upravo venčani"

Kristijan Golubović


Golubović dodaje da je jedva čekao da ponovo vidi Kristinu, ali i da joj zamera neke postupke u "Zadruzi".

- Nije trebalo da se druži i priča sa ljudima koji imaju loše mišljenje o njoj, poput Lepog Miće, Mišela Gvozdenovića i Miljane Kulić. Još dok sam bio u Beloj kući upozoravao sam je da su oni podmukli i da nas ne vole - priča Kristijan.

S druge strane, bivši zadrugar koristi svaku priliku da pomene koliko mu nedostaju supruga i ćerkica Vera.

- Bio sam u Kraljevu kod ćerke i žene i bilo nam je predivno. Moja supruga je plakala kada je gledala kako se ja igram sa detetom. Bilo je baš emotivno. Ivana mi je postavljala dosta pitanja, kao i ja njoj. Malo ju je iziritiralo što sam se sve vreme ponašao kao da se ništa nije desilo... A činjenica je da sam je omalovažavao, ponižavao i prevario sa ženom manje vrednom od nje - objašnjava Golubović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija