• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2021

18:58

MOJA MAJKA SE SAMO TOGA PLAŠILA! Stefan Karić progovorio o ODNOSU sa Kristijanom: BIO MI JE KAO DRUGI OTAC! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

MOJA MAJKA SE SAMO TOGA PLAŠILA! Stefan Karić progovorio o ODNOSU sa Kristijanom: BIO MI JE KAO DRUGI OTAC! /VIDEO/

Podeli vest

Danas finalistima "Zadruge 4" pitanja postavljaju bivši cimeri. Kristijan Golubović postavio je pitanje Stefanu Kariću:

- Stefane, kaži mi molim te pošto su svašta pričali o meni i tvom ocu. Kaži mi sad kad si me upoznao, šta misliš o meni? Pozdrav - glasilo je pitanje.

- Drago mi je što sam te upoznao. Žao mi je što nisam imao prilike da budem vođa, komentarišem i dam ti veliki budžet. Ovde si me prvi dočekao sa osmehom, bio sam tu za tebe, kao i ti za mene. Pokazao si da nisi kompleks. Sve najlepše imam da kažem za tebe. Sve priče koje su bile su pokažene našim druženjem imam sve najlepše da kažem za tebe. Pokazao si da si jedna velika ljudina - pričao je Stefan.

Foto: Printscreen You Tube

Jovana i Stefan

- Život nas je spojio posle toliko godina, ko bi rekao da ćemo živeti ovde. Moja majka se samo toga plašila. Moj otac bi ovde isto njegovom sinu sve pružio. Ovde mi je bio kao drugi otac. Nikad me nije ponižavao i spuštao - dodao je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija