• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

13.07.2021

10:49

KRISTIJAN IZVAĆARIO ZADRUGARKE, PA POKAZAO GOLU ZADNJICU! Žestokom momku se osladilo pa je GRICKAO, PIPKAO, A NA KRAJU... /FOTO/

Informer

Rijaliti

KRISTIJAN IZVAĆARIO ZADRUGARKE, PA POKAZAO GOLU ZADNJICU! Žestokom momku se osladilo pa je GRICKAO, PIPKAO, A NA KRAJU... /FOTO/

Podeli vest

Kristijan Golubović napravio je pravi šou na žurci organizovanoj povodom završetka "Zadruge 4".

Bivši robijaš je na velikoj Pinkovoj proslavi u nedelju uveče u Šimanovcima došao u pratnji ljubavnice Kristine Spalević i ludo su se zabavljali celo veče.

Njih dvoje su pored bazena simulirali seks i ponašali se kao pušteni s lanca. Ljubili su se, grizli za usne, da bi Kristijan u jednom trenutku rekao:

- Kristina, hoću večeras ovde da ti napravim dete.

Ubrzo se pojavila i Maja Marinković, koju je Kristijan dohvatio za zadnjicu i tako su jedno vreme plesali, a onda ju je Golubović tako držeći podigao u vazduh.

Paula Hublin bila je jedna od najatraktivnijih devojaka na žurci, na čije obline ni Kristijan nije ostao imun.

Plesali su zajedno, a Kristijan ju je u jednom trenutku uhvatio za grudi i podigao uvis, pa je ujeo za zadnjicu. Njegova ljubavnica nije pokazivala znake ljubomore već je uživala i zezala se sa svima.

Obučeni skočili u bazen

Kristijan i Kristina stigli su na proslavu neobično odeveni i sve vreme su izazivali veliku pažnju. Pili su i dobro se zabavljali, a kada ih je ponela atmosfera, u odelu su zajedno skočili u bazen i rashladili se u vodi.

Na kraju je pokazao i svoju zadnjicu, a to pogledajte klikom OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija