• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2021

08:10

HAOS U STUDIJU! Lepi Mića se UKLJUČIO u emisiju, OTKRIO sve DETALJE o Mininom dečku, a onda OČITAO BUKVICU Jovani: Reci svima da imaš...

TV Pink printscreen

Rijaliti

HAOS U STUDIJU! Lepi Mića se UKLJUČIO u emisiju, OTKRIO sve DETALJE o Mininom dečku, a onda OČITAO BUKVICU Jovani: Reci svima da imaš...

Podeli vest

Bila je emisija "Narod pita", a onda je usledilo telefonsko ukljčenje, javila se Vesna

Što se tiče tvoje advokature, ljuta sam. Jovana je jako bezobrazna i nevaspitana - rekla je gledateljka.

- Ne smatram da je Jovana neljubazna i beozobrazna, jeste postala, jer posle jednom perioda u Zaduzi imala je veliki pritisak, danas je bila jedna gospođa koja je rekla nešto lepo. Ona je neiskusna i njeno ponašanje je kao moje u "Zadruzi 1", sigurna sam da kada bi ušla opet ne bi se ponašala ovako - pravdala je Mina Jovanu.

Sumnjam da bi se ona promenila. Treba da zahvali tomoviću, ona da je nije podigao, možda ne bi ni sačekala Karića. Da li se slažeš? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink printscreen

Ja sam ga već poznavala, ali ako vi tako smatrate neka bude - ubacila se Jovana.

Usledilo je novo uključenje, javio se Lepi Mića.

Mina, što se ne javljaš na telefon? - pitao je Mića.

Drugi sam krenula da koristim - odgovorila je ona.

Ja ti šaljem poruke, zovem na oba broja. Zvoni stlano, a niko se ne javlja. Šta ti Mina radiš, majko moja. Mina se zabavlja sa sinom od mog dobrog prijatelja, zabavlja se sa Lukom. Samo da kažem da je to jedna čestita porodica sa Kosova, poštena porodica, pozdravljam ovom prilokom. Mina ovo ti je najpametniji potez u životu - rekao je Mića.

Mina se zabavlja sa Lukom Nikolićem, to je sin mog dobrog prijatelja. Treba da se pohvali i ponosno kaže da je to njen dečko, a meni se ne javlja 20 dana. Ovoga puta podržavam vezu Luke i Mine, rekao sam mom prijatelju Bati da je Mina dobar čovek. Reci svima da imaš pravog momka, dobrog dečka, treba da budeš ponosna. jovana je isto lepa devojka. Jovana imaš šansu da kažeš sve i sve što je neko loše pričao o tebi, da dematuješ, ovo ti je prilika. U suprotnom i dalje ćeš da nosiš breme da si lagala. Moraš da znaš jednu stvar, svi želite da postanete javne ličnosti, morate da budete svesni da će posle toga biti i dobrih i loših natpisa. Jovana ako se boriš za vezu treba da gineš tu, a ne da kažeš da si se umorila. Ko god zove u emisije gde sam ja, tebe negativno komentarišu. Pokušaj da to dovedeš na čistac, reci ko ti je smeštaj, sve. Ustaneš i kažeš, ne razumem da ponavljaš da si umorna, moraš da kažeš sve što misliš, govorim ti za tvoje dobro. Kao neko ko je prema tebi tamo bio nakolnjen i bio ti je prijatelj, neka stvari si redila pogrešno, navukla si teret i sebi i svoj deču - pričao je Mića.

Ja sam za sve kriva - rekla je ona kratko.

Jovana, ne treba da se svađaš sa mnom. Stalno sam joj zamerao što nikada nije htela da prizna neke greške, a sada kada ima priliku da kaže radila sma to jer sma se pogubila, bila sam u emotivnom rastrojstvu. Počinjem da sumnjam u neke stvari. ustaneš i kažeš borila sa se za svog dečka, a možda pogrešno. Žena ti kaže da nije bilo Tomovića, ne bi bilo tebe, a ti ćutiš - dodao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink printscreen

Lepi Mića se uključio u emisiju

Ja sam 5 meseci posle toga bila u Zadruzi i bila sam četvrta - dodala je ona.

Čini mi se da nisi iskrena, budi iskrena do kraja. Optužujute za sve. Što se Mine tiče, gde su tvoji momci iz Zadruge? - pitao je Mića.

Mene to ne interesuje, kao da me ne znaš - odgovorila je ona.

Meni je drago, samo sam pitao. Mina, ovo važi i za tebe, vas dve ste jako kristikovane u "Zadruzi 4", branite se za sebe, ne jedna drugu. Na svaki odgovor kažite to što mislite, jako ste mi interesante večeras. Mina je konačno našla pravog dečka, to je najjača vest. Treba da kažeš i da začepiš usta - rekao je Mića.

Neću da delim privatnost, radim na onome što smo pričali. Svoj privatni život ostavila sam po strani. Da li sam ja javna ličnost, mene to ne zanima - odgovorila je ona.

Nemoj da dođete tu, sedite i pričate šlagere. Jovana je jedna od najinteresantnijih ličnosti, imala je hiljade pitanje, eto šanse da objasni sve. Šta je interes da te neko najstrašnije vređa, objasni to. Kako si postala normalna? Želim Jovani i Stefanu svu sreću i Mini isto tako želim sa Lukom - nastavio je Mića.

Ne mogu da izdržim nijedan poziv koji gledaoc komentariše onako kako oni vide, mnogo sam pustila, a nisam se bunila, klimala sam glavom i to mišljenje je otišlo kao slika o meni. Kad sam izašla sam zaista videla da sam mnogo pustila, nisam svađalica i neko ko pravi haos, a sada nemam potrebu da se vraćam. Nisam dužna da trpim uvrede i laži i odobravam sve te loše stvari koje na krjau ja nosim na leđima. Mislim da sam dosta toga pustila da ode u etar, a nemam želju i volju, postoji veći procenat koji su me dbro upoznali i pratili svako korak. Nemam potrebu da se perem - objasnila je Jovana.

Anđelo je bio gost na Red televiziji i rekao je da je između vas bio flert, da li misliš da ti je to pogrešna strategija? Da li kriviš Stefana što je morao to da pokrene? - pitala je Ivana Šopić.

Smatram da smo loše prošli i on i ja, jer smo bili previše iskreni. Bio je previše iskren i srčan. Nije bilo mudro sa njegove strane, time je doneo nama zajedno teret, od svih tih napada drugih, počeli smo jedno drugo da branimo i kako smo se upoznali videli smo da su te stvari bile smešni za zameriti - odgovorila je ona.

Da li si stekla nekog nepijatelja, da li postoji neko koga ne možeš očima da vodiš? - pitala je voditeljka.

Ja sam se svađala isključivo sa ženama, bila sam fokusirana samo na moj Stefanom odnos, ali sam doživljavala da se ubaci neki rovac na "Igri istine". Kroz to smo rpolazili zajedno, samo bi sada bili više mudri. Sada kada znam kako diše znala bih kako da izbalansiram neke stvari - rekla je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija