• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer/T.M.

01.09.2021

12:00

EKSKLUZIVNO! MAJA MARINKOVIĆ u velikoj ispovesti otkrila ŠOKANTAN DETALJ koji joj je ZAGORČAO život: MOJ ROĐENI BRAT JE UKRADEN NA ROĐENJU! /FOTO/

Informer HIT

Rijaliti

EKSKLUZIVNO! MAJA MARINKOVIĆ u velikoj ispovesti otkrila ŠOKANTAN DETALJ koji joj je ZAGORČAO život: MOJ ROĐENI BRAT JE UKRADEN NA ROĐENJU! /FOTO/

Podeli vest

Maja Marinković otkriva da ima starijeg brata Iliju, koji je ukraden na rođenju! Rijaliti zvezda otvorila je dušu za Hit i ispričala sve o svom burnom životu, odrastanju bez majke, kao i vršnjačkom nasilju koje je preživela.

Maja tvrdi da su lekari počinili strašno delo i tako uništili život njenih roditelja.

- Moj stariji brat Ilija rođen je 1993. godine, baš na Svetog Iliju. Majka je rodila zdravog sina, međutim, posle dva dana lekari su joj rekli da je Ilija umro. Nikad joj nisu pokazali njegovo telo. Moji roditelji se ni dan-danas nisu oporavili od toga i ubeđeni su da im je dete ukradeno. Sve su prijavili i udruženju koje se bavi nestalim bebama. Moj brat nije mrtav, on je ukradena beba - kaže Maja na početku razgovora za Informer i dodaje da joj je životna želja da se Iliji i njoj putevi ukrste i da se jednog dana upoznaju:

Foto: Informer HIT

Taki sa Majom dok je bila mala

- Možda se nekad desi da sedim u kafiću sa bratom a da mi to i ne znamo! Sigurna sam da će sudbina učiniti svoje i da ću ga negde sresti. Verujem da će i on biti srećan kada me vidi.

Janjuš nije hteo da
me upozna sa ćerkom

Maja tvrdi da Marko Janjušević nikad nije hteo da je upozna sa svojom ćerkom Krunom.

- Nikada nisam upoznala Krunu, niti sam upućena da li ona zna za nas. On nije hteo da me upozna sa njom, a ja nikada nisam zalazila u njihov odnos.

Zvezdu "Zadruge" je majka napustila još dok je bila beba i Maja otad živi s ocem Radomirom Marinkovićem Takijem.

- Kada je mojoj majci ukraden sin Ilija, ona i Taki nisu odustali od dece. Mama je imala dva spontana pobačaja pre nego što sam se ja rodila. Dobila sam ime Marija, ali me svi zovu Maja po mami. Pošto je ona bila mlada, nije mogla da podnese život sa tatom jer je on stalno izlazio. Zato je odlučila da me napusti kada sam imala samo 15 meseci. Jednostavno me je ostavila tati i otišla. Potpuno se ugasila ljubav između nje i mog oca, pa je ona odlučila da me napusti i posveti se studiranju.

Foto: Informer HIT

Radomir Taki Marinković sa Majinom majkom
Ništa ne zamera majci

Bez obzira na to što je odrasla bez majke, Majin otac se pobrinuo da njoj ništa u životu ne fali.

Sve joj pružio

Tata je radio dva posla: preko dana je taksirao, a uveče radio po noćnim klubovima                Maja Marinković

- Taki i moja mama su se brzo razveli. Rekla je da je dete ne zanima i da starateljstvo treba da pripadne mom ocu. Mama je samo želela da se školuje i nije imala vremena za mene. Moj otac se celog života žrtvovao i trudio se da mi nikad ništa ne zafali. Mama je redovno slala alimentaciju, ali tata je bio taj koji me je izdržavao i brinuo o meni, a to radi i dan-danas. Mnogo je radio i dan i noć da bih ja imala sve u životu. Pomagala mu je dosta i moja pokojna baba Kosanka. Dok sam bila mala, baba je morala da napusti svoj posao tri godine pred penziju kako bi me čuvala. Tata je radio dva posla: preko dana je taksirao, a uveče radio po noćnim klubovima. Nikada nisam osetila nemaštinu.

Foto: Informer HIT

Taki i Maja

Maja kaže da ne krivi majku što ju je napustila.

- Nikom ništa ne zameram. Mama je dolazila da me vidi sve do moje 12. godine. Dođe tri dana zaredom kod nas, pa je posle nema mesec dana, a ja svakog dana čekam nadajući se da ću je videti. Sećam se da mi je uvek donosila razne igračke. Dođe kod mene lepo obučena, donese mi mnogo "barbika", provedemo neko vreme zajedno i onda ode. Samo jednom smo se posvađale kada je ona napala tatu, a ja stala na njegovu stranu. Posle toga nismo pričale sve do moje 17. godine.

Foto: Informer HIT

Maja dok je bila dete
Lagao ženu gde živi

Maja se u "Zadruzi" izdvojila tek kada je ušla u vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem.

- U početku smo se krili ispod jorgana, jer on nije želeo da se zna za nas. Kada smo izašli iz rijalitija, sve vreme smo bili zajedno i zaista sam ga zavolela. Lagala sam oca da nisam sa Janjušem jer on nije podržavao tu vezu. Kada je Taki saznao za našu ljubav, bio je šokiran i nimalo mu nije bilo prijatno. Baš se naljutio na mene što sam sve to krila i lagala ga - priča naša sagovornica, koja tvrdi da su Janjuš i ona jedno vreme živeli pod istim krovom:

Foto: Informer HIT

Janjuš i Maja

- Iznajmila sam stan za nas dvoje, plaćala kiriju i sve račune. On je u to vreme zvanično živeo kod druga u jednom etno-selu, a zapravo je sve vreme bio kod mene. Često smo se svađali zato što me je lagao, ali ipak sam mu na kraju sve praštala i vraćala mu se. Čak sam trpela i njegove batine. Sad se zbog toga baš kajem.


Život na tacni

Marinkovićeva se nerado priseća trenutka kada je Janjuš prvi put nasrnuo na nju.

Životna greška

Kajem se što sam bila sa Janjušem i štoo sam mu se vraćala i posle batina
Maja Marinković

- Stalno je pokušavao da ispegla situaciju sa ženom, jednostavno je hteo da sedi na dve stolice. Zbog toga smo se najviše svađali, kao i zbog ljubomore. Njoj je pričao da nema ništa sa mnom, a meni da se ne viđa sa ženom. U jednoj svađi sam ja njega prvi put udarila, pa je onda i on meni vratio. To je počelo često da se ponavlja. Nikad mu nisam ostala dužna kada me udari. Opet, ne može se porediti njegov udarac i moj, jer je on visok i težak, a ja imam 50 kilograma. O Janjušu više ne želim da pričam, jako me je razočarao i kajem se što sam imala bilo šta s njim. On mi je najveća životna greška. Trebalo je da slušam oca, za sve je bio u pravu.

Foto: Informer HIT

Maja sva u modricama nakon obračuna sa Janjušem

Volela sam i Mladena iz "Parova"

Maja Marinković imala je kratku romansu sa pobednikom "Parova" Mladenom Vuletićem. Oni su bili zajedno pred njen ulazak u "Zadrugu 3", a raskinuli su jer ona nije htela javno da eksponira tu vezu.

- Nikad nismo bili jedno za drugo i zato je ta veza brzo i pukla - kaže Maja.

Posle ljubavnog brodoloma sa Janjušem, Maja je pronašla utehu u zagrljaju Filipa Cara. Golupčići su prošlog vikenda zajedno bili u Beču, a jo{ nisu spremni da govore o svojoj ljubavi.

- Filip i ja se družimo i zato nas povezuju da smo u vezi. Mi smo pre svega prijatelji, a da li ima nešto više između nas, ne bih pričala i otkrivala. Ne želim više da serviram svoj život na tacni.

Foto: Informer HIT

Filip Car i Maja Marinković

KOMPLETNU ISPOVEST PROČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU HIT INFORMERA


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stanko

pre 2 godine

NISTA BOLJE NIJE MOGLO DA MU SE DESI NEGO DA GA UKRADU I ODVOJE OD DEBILNE PORODICE MARINKOVIC

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija