• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

11.09.2021

13:46

ŠOK! JANJUŠ IMAO INTIMNE ODNOSE SA OVOM ZADRUGARKOM! "Samo lupa recke, koja li je sledeća" /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

ŠOK! JANJUŠ IMAO INTIMNE ODNOSE SA OVOM ZADRUGARKOM! "Samo lupa recke, koja li je sledeća" /VIDEO/

Podeli vest

Marijana Zonjić otišla je u Rajski vrt kako bi otkrila kako je došlo do sukoba sa Viktorijom Mitrović, ali i o odnosu sa Markom Janjuševićem.

- Čula sam da je imala sek*ualne odnose sa Janjušem, pa je verovatno zato ljubomorna. Uzela je posteljinu da mi baci, morala sam da se odbranim. Ljubomorna je zbog mog druženja sa Janjušem, on neće da se druži sa njom. Saznala sam da su nešto imali napolju. Janjuš me je pozvao da dođem u krevet, tu spava i ona. Neprijatno mi je da budem sa njom u kadru, nije moj nivo - započela je Marijana.

Foto: printscreen/TVIN

Marijana Zonjić

- Sa kim još imaš problem? - pitalo je Drvo.

- Uglavnom su to Janjuševe drugarice. Juče je Irma skočila na mene kad sam počela da pričam o Staniji. Ja se samo branim. Njih dve, Janjuševe drugarice, me ne podnose. Mića me je skoro napao, verovatno jer nije dobar sa njim. To mi je Januš napravio probleme - odgovorila je ona.

- U kakvim si odnosima sa Janjušem? - upitalo je Drvo Marijanu.

- Popričali so u karantinu, pomirili se i odlučili d budemo najbolji drugari. Sve što treba tu je za mene. Jedino mi on prija, on, Stanija i Subotićka. On se ljuti kad se družim sa drugima - objasnila je ona.

- Da li postoje simpatije? - dodalo je Drvo.

Foto: printscreen/tvpink

Marijana Zonjić

- Ne znam šta bih rekla. Ajde da kažem da postoje. Juče mi je rekao da sam mu ja sipmatija, a ostalo drugarice. Slatko mi je kad ljubomoriše. Za sad smo samo prijatelji - rekla je ona.

- Sa njegove strane postoje, a sa tvoje? - pitalo je Drvo Mudrosti.

- Ne znam šta da ti kažem. Postoje neke. Neka mala doza simpatija. Nisam spremna da pređem granicu, za sad smo najboji drugari - pričala je Marijana.

- Sa kim kad se družiš najviše Janjušu smeta? - upitalo je Drvo.

Foto: printscreen instagram

Marko Janjušević Janjuš

- Znam za Cara da mu ne bi prijalo. Car mi je drugar i krivo mi je što ne mogu da pručam i da se družim sa njim. Gledam da izbegavam komunikaciju sa njim, samo u prolazu. Marko mu je nešto smetao, ne znam zašto, kad smo sedeli i pričali kod bazena. Ne znam da li se žalio ili je ozbiljno mislio. Ima par njih sa kojim mi daje da se družim i neke koje ne voli baš. Ne bi mu prijalo da me vidi da se družim sa Carem. Ja to poštujem, ne bih da pravim problem. Ja Cara gotivim, mi smo drugari. Ponekad Car dobaci u prolazu, da ne bi nastao problem i zbog Maje, iapk je to njen dečko. Sa Carem gledam da sam na što većoj distanci - pričala je Marijana.

Podsetimo, u prošloj sezoni bivši košarkaš je priznao da je bio sa četiri zadrugarke. Ana Korać, Sara Reljić, Ivana Šopić i Maja Marinković su samo neke od zadrugarki koje je Janjuš spomenuo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija