• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

15.09.2021

18:18

NE PITA KOLIKO KOŠTA! Plastični hirurg RASKRINKAO Anu Korać, starelta PUKLA skoro 24.000 evra na OPERACIJE!

Rijaliti

NE PITA KOLIKO KOŠTA! Plastični hirurg RASKRINKAO Anu Korać, starelta PUKLA skoro 24.000 evra na OPERACIJE!

Podeli vest

Plastični hirurg iz Turske kod koga je Ana Korać "sređivala" svoje lice otkrio je koje je sve zahvate starleta radila kod njega.

Ana Korać je, kako je naveo u svojoj objavi turski hirurg, uradila mačije oči, fejslift, mini fejslift, usne, podizanje gornje usne, operacija nosa, i na kraju reviziju nosa.

Na društvenim mrežama se mogu naći mnogobrojni negativni komentari kada je starletin izgled u pitanju, te mnogi smatraju da preteruje sa operacijama: "Preterala si, mnogo si lepša bila prirodno", "ne ličiš na sebe", "kao plastična lutka si", "meni je ovo nečuveno, da neko toliko sebe želi da promeni"....

 

 

Koraćeva je inače do sada operisala grudi, što je platila 3.500 evra, nos je operisala više puta, a to ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron - 250 evra, pumpala je jagodice - 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija