• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer.rs

17.09.2021

16:31

VELIKI POVRATAK! NJIH PETORO ULAZI U NOVU SEZONU PAROVA! Od NJE se očekuje NAJVIŠE...

Darko Cvetanović

Rijaliti

VELIKI POVRATAK! NJIH PETORO ULAZI U NOVU SEZONU PAROVA! Od NJE se očekuje NAJVIŠE...

Podeli vest

Deseta sezona rijalitija "Parovi" uskoro treba da počne, a uveliko se spekuliše ko će sve naći u rijalitiju.

Izvor blizak produkciji  otkrio je da su pregovori sa nekim od budućih učesnika uveliko u toku, te da će publika imati priliku da stara dobro poznata lica:

- Produkcija televizije "Hepi" predano radi na tome da napravi do sada najbolju sezonu ovog formata. Na listi takmičara biće pobednici prethodnih sezona, izuzev Dalile Dragojević, koja je potpisala ugovor sa konkurentskim rijalitijem "Zadruga", ali i novo ime koje će pomeriti granice gledanosti - rekao je izvor.

Foto: tv happy printscreen

Gastoz

I sama produkcija "Parova" zagolicala je maštu, pa je publici putem Instagrama otkrila neke potencijalne učesnike i dala im priliku da glasaju da li bi voleli da ih vide pred kamerama.

Reč je o Nenadu Marinkoviću Gastozu, Ružici Veljković, Vesni Rivas, Zmaju od Šipova, ali i najvećoj rijaliti zvezdi u Srbiji, Miljani Kulić.

Foto: TV Happy

Zmaj od Šipova

Miksi je nedavno i sama istakla da će se uskoro desiti nešto veliko u njenom životu - novo, a staro, te su svi posumnjali da je reč upravo o njenom povratku na srećnu televiziju.

Podsetimo, Miljana Kulić je molila produkciju "Zadruge" da se vrati u rijaliti i pritom napisala da se pokajala zbog svojih grešaka. Ona je tada otkrila da je ucenjivala produkciju jer joj nisu dali da uvede sina Željka u rijaliti.

Foto: printscreen

Miljana Kulić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija