• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2021

08:31

POTRESNA ISPOVEST ZADRUGARKE: SA 12 GODINA ME JE SILOVAO SVEŠTENIK, A RODITELJI SU ME SE ODREKLI! Otkrila JEZIVE detalje: Sve se desilo u CRKVI...

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

POTRESNA ISPOVEST ZADRUGARKE: SA 12 GODINA ME JE SILOVAO SVEŠTENIK, A RODITELJI SU ME SE ODREKLI! Otkrila JEZIVE detalje: Sve se desilo u CRKVI...

Podeli vest

Tokom emisije "Pitanja novinara" zadrugarka Viktorija Mitrović javno je progovorila o paklu kroz koji je prošla, te je svima otkrila svoju tešku životnu priču.

- Ja znam da ću o ovome svakako morati da pričam. Ja sam u novinama bila pre 6 godina, otprilike. Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa - otkrila je Viktorija.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Viktorija Mitrović

- Ja sam tada bila u osnovnoj školi, imamo veronauku i crkvu, nedeljom smo išli na tu službu do 11 sati, to smo radili zimi, tako se radi. Ja verujem u Boga, ali nisam želela da se krstim do prošle godine, kada sam se i ja krstila, ne palim sveće, izlazim sa slave, mene to sve podseća na ono što sam preživela. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Dete mi je još u selu, želim da sklonim dete odatle. On je imao 58 godina tada, a ja 12 - rekla je Viktorija i dodala:

- To je sve bilo u crkvenom dvorištu - otkrila je Viki, pa je nastavila:

- Nelogično je da se to tamo desi, jer ako idemo da se '' peremo od greha'' to je tamo - otkrila je Viktorija, pa je nastavila:

- Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole,počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak - rekla je Viki.

- Koliko je prošlo od tog trenutka do trenutka da se ti požališ nekome? - pitao je voditelj, pa je ona odgovorila:

- Ja i kad nisam kriva, i kad sam kriva ja okrivim sebe. Taj strah je vladao u meni. Odrasla sam bez roditelja - rekla je Viki, pa je nastavila:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Viktorija Mitrović

- Mi smo otišli tamo, ja nisam mogla da uđem. Izašao je, ja sam se sledila, pa mi je on rekao: ''Ako budeš nekome rekla, znaš da ti neće niko verovati'' - rekla je Viki.

- On je pijan automobilom, vozio, otvarao vrata - rekla je Viki, pa je nastavila:

- Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim - otkrila je Viki, a zatim je priznala kako su njeni baba i deda reagovali kada su saznali za ovaj monstruozni zločin:

- Moj deda je želeo da zapali crkvu kad se to dogodilo. Ja nisam odmah to prijavila, nije moguće to odmah da se dokaže, on je sutradan došao u moju kuću i ponudio nam novac da povučemo tužbu. Sreća što moj deda tada nije bio tu, naravno da oni nisu pristali na to. Ja sam za to vreme bila u sobi, samo sam čula glasove, nisam ga videla - nastavila je Viktorija.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Viktorija Mitrović

- Tek je posle isplivalo ko je i šta on, svi su do tada to držali za sebe, možda im je bilo sumnjivo, kome i ne bi bilo? Nije to nešto svakidašnje. Ja ću tužiti crkvu kad izađem. Mi smo se dve godine sudili, da bi se sve dokazalo, jer nije to mala stvar, jeste mi laknulo, ali meni to ništa ne menja. Treba da odgovara, ali nije dobio odgovarajuću kaznu. Živela sam sa babom i dedom, majka i otac su me se odrekli. Ti ljudi za mene ne postoje. Zbog ovoga su me baba i deda poslali u Kragujevac kod oca, ja padnem na njegovu ljubav, okrenem babi i deda leđa, a zapravo je to sve bila maska. Ja sam imala par meseci kad je moja majka došla kod bake i deke, otac je bio po zatvorima, nije mogao da me čuva, moja majka se uhvatila sa sadašnjim mužem, koji nije želeo da me prihvati. Nisam mogla ni da hodam ulicom - dodala je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija