• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

21.09.2021

12:19

ZABAVLJALA SE SA DEDAMA, PA RASTURILA BRAK! Evo zbog čega muškarli lude za popularnom učesnicom "Parova" Milijanom Bogdanović!

Rijaliti

ZABAVLJALA SE SA DEDAMA, PA RASTURILA BRAK! Evo zbog čega muškarli lude za popularnom učesnicom "Parova" Milijanom Bogdanović!

Podeli vest

Milijani Bogdanović nikada nije bilo strano da zaigra na kartu provokacije, ali u toku jučerašnjeg dana je nadmašila samu sebe.

Podsetimo, ona je pre nekoliko godina postala poznata domaćoj javnosti zbog pet decenija starijeg emotivnog partnera Milojka Božića sa kojim je, ruku pod ruku, ušla u rijaliti šou-program "Parovi".

Foto: printscreen

Milijana Bogdanović

Po napuštanju ove sezone, oni su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav i vernost, da bi ga Milijana, svega nekoliko meseci kasnije, pred kamerama otvoreno varala sa takođe vremešnim Nemanjom Stamatovićem Žapcem.

Ubrzo je usledio razvod, ali i raskid sa Žapcem, da bi Bogdanovićeva, pred kamerama istog rijalitija, utehu pronašla u oženjenom pevaču Ivanu Gavriloviću. Par je nastavio vezu, iako su im mnogi prognozirali kraj čim se denser susretne sa suprugom.

U toku jučerašnjeg dana, Milijana je izazvala burne komentare kada je na društvenim mrežama objavila provokativnu fotografiju iz kade, pri čemu, naravno, nije imala ništa na sebi.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija