• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

01.10.2021

10:55

REKLA JE "DA" - VERILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Nije ni slutila šta joj se sprema, a evo ko je muškarac kog je vešto krila od javnosti!

printscreen

Rijaliti

REKLA JE "DA" - VERILA SE BIVŠA ZADRUGARKA! Nije ni slutila šta joj se sprema, a evo ko je muškarac kog je vešto krila od javnosti!

Podeli vest

Bivša zadrugarka Zerina Hećo napokon je našla čoveka svog života, koji ju je prošle noći zaprosio i ostavio bez teksta.

Naime, Zerina već neko vreme uspešno krije svoju ljubavnu romansu daleko od očiju javnosti, a kako je proživljavala pakao zbog bivših momaka, ovaj put joj se izgleda posrećilo.

Foto: printscreen

 

Ona je prošle noći zaprošena, a delić atmosfere podelila je na svom Instagram profilu, a komentari na emotivne fotografije su se samo nizali.

Foto: printscreen

 

Baloni, sveće, latice od ruža, bogata trpeza i najskuplji šampanjac su samo deo detalja koji su bili prisutni prošle noći, a svima je zapalo za oko to što je Zerinin verenik stranac, koji joj je priredio neverovatno iznenađenje na vrhu jedne zgrade.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, Zerina je bila na stubu srama zbog ishitrenog ponašanja, napada histerije i žučnih svađa tokom "Zadruge 2", a onda kada je izašla sa imanja, upoznala se sa Dadom Glišićem, a poznanstvo se ubrzo pretvorilo u pravu ljubav. Međutim, ni to nije bilo dugog veka, pa je i taj raskid bio bolan i traumatičan. Bivša zadrugarka je čak dok je bila u rijalitiju obrijala glavu, i ispričala da je to uradila jer se uplašila da ima rak, jer je imala iste simptome kao i kada je imala 14 godina, kad su joj dijagnostifikovali opaku bolest.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija