• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.10.2021

15:13

MENSUR I MILICA POSTAJU RODITELJI?! Zadrugarka se poverila Staniji, Ajdarpašić PRESREĆAN!

Printscreen You Tube

Rijaliti

MENSUR I MILICA POSTAJU RODITELJI?! Zadrugarka se poverila Staniji, Ajdarpašić PRESREĆAN!

Podeli vest

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u vezi su od samog početka "Zadruge 5", a danas su se oboje pohvalili novim vestima

Sve ukazuje to da je Milica u drugom stanju, što su priznali Staniji Dobrojević, koja im je čestitala:

- Treba da čestitam? - pitala je Stanija.

- Pa, videćemo - rekao je Mensur i poljubio Milicu.

Podsetimo, Milica i Mensur uplovili su u romansu na samom početku rijaliti programa. Njih dvoje prvo veče u "Zadruzi 5" završili su u istom krevetu, a mnogi su tu vezu osudili s obzirom na to da je Veselinovićeva maloletna. Mensur je inače od svoje izabranice stariji 8 godina.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 2 godine

Da nisu u rijalitiju...Mensur bi zaglavio neku kaznu...ovako svi gledaju njihova osipanja po krevetu...i nikom ništa...duh i od te devojke na šta ispade...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija