• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink

08.10.2021

23:30

OGLASILA SE MAJKA MALOLETNE MILICE - Dok ona i Mensur čekaju REZULTAT TESTA ZA TRUDNOĆU, evo šta joj je poručila!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OGLASILA SE MAJKA MALOLETNE MILICE - Dok ona i Mensur čekaju REZULTAT TESTA ZA TRUDNOĆU, evo šta joj je poručila!

Podeli vest

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić u vezi su od samog početka "Zadruge 5", a danas su se oboje pohvalili novim vestima. Naime, sve ukazuje to da je mlada zadrugarka u drugom stanju, a dok čekaju test ovim povodom se oglasila i njena majka, Ana koja je priznala da je zatečena.

Miličina majka je otkrila da li podržava svoju ćerku kada je u pitanju njena veza sa Mensurom.

 

- Nemam komentar. U neku ruku je i podržavam, u neku ne. Možda je i bolje ovako kako je ispalo, vreme će da pokaže svoje. Pisali su svašta, kako ću da tužim Mensura, kao da je on nešto njoj radio na silu, gluposti stvarno. Nemam ni šta da mislim još uvek, kad se budemo uživo bolje upoznali, tad ću da mislim – rekla je ona za "Pink".

Ana Veselinović kaže da će, kao i uvek, biti uz Milicu, ako odluči da rodi dete.

- Verujete da slabo pratim, jeste moje dete unutra, ali slabo pratim. Biću uz nju ako odluči da rodi dete, uvek sam uz moje dete. Kad već ona nije imala ništa protiv da Mensur bude otac njenog deteta, što bih ja? Ni meni se niko nije mešao u život i s kim ću da osnujem porodicu – kaže Ana, pa otkriva da li podržava njihovu vezu:

Foto: Printscreen You Tube

 

- Njihovu vezu ne znam kako da komentarišem, od slučaja do slučaja. On je malo ljubomoran, to mi smeta, i što se prema njoj ponaša kao da joj je tata. Da li ta veza može da opstane, ne znam, verujte mi da sam zatečena. Ko to zna... Za mnoge veze su mislili da će opstati, pa nisu, a za mnoge su mislili da neće opstati, pa jesu. Ostaje da vidimo – zaključuje majka Milice Veselinović.

Foto: Printscreen You Tube

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija