• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2021

12:01

MILJANA OSTAVILA ZOLU ČIM JE UŠAO U ZADRUGU! Kulićeva saznala da je Lazar plaćao prostitutke, pa napravila haos! Isplivali svi detalji!

Rijaliti

MILJANA OSTAVILA ZOLU ČIM JE UŠAO U ZADRUGU! Kulićeva saznala da je Lazar plaćao prostitutke, pa napravila haos! Isplivali svi detalji!

Podeli vest

Dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, sinoć je ušao u "Zadrugu 5", a nakon njegovog ulaska, počela je emisija "Pitanja novinara".

Jedno od pitanja je postavljeno Miljani Kulić i Lazaru Čoliću Zoli:

Foto: printscreen instagram

Miljana i Zola

- Da li ti je drago što je Zola u okej odnosima sa tvojm roditeljima - pitao je novinar Miljanu.

- Naravno, to mi je najdraže od svega što sam čula - rekla je Miljana.

- Šta se to tačno dogodilo sa Anakondom - pitao je novinara Zolu.

- Ona se meni prva javila. Sa mnom je bio jedan drugar. Pričali smo tu i cugali smo, kaže ovaj jedan hoćemo da ga pristavimo 'ajde pozovemo neke ribe. Kaže on na vratima Ana Spasojević i Anakonda. Ja volim da platim ku*vu, ona me neće pitati da li sam dobro, da li sam ručao - rekao je Zola.

- Od čijih para plaćaš ku*ve - pitala je Miljana.

Foto: printscreen

Miljana Kulić

- Neću da se svađam sa tobom, bio sam sa k*rvama - rekao je Zola.

- Ti si izašao iz Zadruge, javio si se njoj. Ona se tebi javljaja sa mog profila kada je njoj telefon bio ugašen. Nas dve živimo zajedno - rekla je Ana Spasojević.

- Ja joj pijan pisao "aj mi pošalji si*u" - rekao je Zola.

- Ti si nju zvao da pijete, mi se nikada nismo videli - rekla je Ana.

- Što vas dve živite zajedno, čime se bavite - obratila se Miljana Ani.

- Anakonda je obrisala deset poruka i dala prepisku - rekao je Zola.

- Ti sa mnom nisi pisao, ona je pisala. Ja nemam problem sa tim. Rekla sam da neću da idem sa vama. Tada si dolazio u Beograd - rekla je Ana.

- Ja imam potpuno pravo da kažem ovo što sam izneo. Kada sam čuo čime se bavi što je ne bih pozvao - rekao je Zola.

- Hajde da se skoncentrišemo na prepisku sa Anakondom - rekao je novinar.

Foto: printscreen

Lazar Čolić Zola

- Ja tada nisam bio u vezi sa Miljanom. Kada sam izašao iz rijalitija mi smo bili u katastofa odnosima. Ja sam samo odgovorio na stori Anakondi i tražio joj da mi slika si*u. Ona izbrisala poruku i poslala prepiske - rekao je Zola.

- Još jedan u nizu njegovih laži. Mogao je sve da mi kaže kada smo bili napolju. Kada smo bili zajedno on je zaključao telefon. Meni ne trebaju nikakve infekcije - rekla je Miljana.

- Da li si ti znala da on opšti sa prostitutkama - pitao je novinar.

- Nisam, zameram mu što me lagao. Izdao me je jer mi nije rekao. On je znao da ulazim u rijaliti i da može da dođe do ovoga. Rekao mi je da nije ništa imao sa damama sumnjivog morala - rekla je Miljana.

- Šta ti je rekao, a šta sada priča? - pitao je Novinar.

- Da prezire ku*ve, ne pada mu na pamet to. A sada saznajem da voli k*rve, očigledno da nije za ništa bolje od ku*ve. Meni nije rekao šta je radio dok nismo bili zajedno. Sa kim je bio i šta je radio neka rešava on - rekla je Miljana.

- Zar nije bilo sve fer da joj kažeš u napred - pitao je novinar.

- Ja sam njoj rekao, ali neke detalje nisam želeo jer može da se iznese ko zna šta još - rekao je Zola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija