• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

17.10.2021

21:15

NISAM JE PODRŽALA DA UĐE U ZADRUGU, NAROD JE PLJUJE! Majka Milice Veselinović RAZOČARANA: Ako bude trudna...

Printscreen You Tube

Rijaliti

NISAM JE PODRŽALA DA UĐE U ZADRUGU, NAROD JE PLJUJE! Majka Milice Veselinović RAZOČARANA: Ako bude trudna...

Podeli vest

Učesnica “Zadruge 5”, Milica Veselinović, svojim ponašanjem ne ostavlja ljude ravnodušnima.

Iako je pri ulasku u rijaliti rekla da neće imati intimne odnose pred kamerama i da želi ženski rod da predstavi u boljem svetlu, ona se upustila u strasnu romansu. Njeni cimeri u Šimanovcima uveliko sumnjaju da je trudna, nakon što je imala intimne odnose sa Mensurom, a majka Ana nije zabrinuta.

- Još se ništa konačno ne zna. Niko ne objavljuje rezultate. Ako bude trudna, bože moj, šta ćemo sad? Je l treba da uništim život svom detetu. Ona uvek ima svoju kuću. I da je ostavi Mensur, ona ima gde da se vrati. Ne mogu ja da sudim njima i u takvim situacijama. Možda je njemu drago ako Milica ostane trudna. Nije ni prva, ni poslednja koja to čini. Bilo bi lepo da sačuvaju svoju ljubav – poručuje Ana i dodaje:

Foto: Printscreen You Tube

Majka Milice Veselinović

- Mensur je izbor moje ćerke. Ne mogu ja da se mešam u njen izbor. Ako je njoj dobar, meni je još bolji. Bitno je da su oni srećni i da jedno drugome odgovaraju. Takve situacije su nepredvidive i niko ne može da zna da li će oni ostati u vezi ili neće – smatra Miličina majka koja pokušava da ne čita komentare ljudi na društvenim mrežama, jer su uglavnom negativni i ružni kada je reč o njenoj ćerki.

- Komentari su strašni, ali ja ne obraćam pažnju na to. Kada bih obraćala pažnju na to, ko zna gde bih bila. Ako je moje dete srećno, ja sam još srećnija. Ni pod kakvim pritiskom nije ušla u rijaliti, to je bila njena želja. Nije ni prva, ni poslednja kojoj se desila ljubav u „Zadruzi“. Sve se to u privatnim životima dešava, samo što ne postoje kamere kao u rijalitiju – poručuje Ana, ali priznaje:

- Nisam je podržala da uđe u „Zadrugu“. Muž je pustio i on je bio za to. Rekao je da treba da je pustimo da uđe u rijaliti, jer ona voli sve što ima veze sa medijima i kamerama. Voli jednostavno takav život. Šta da vam kažem? Možda smo pogrešili, možda i nismo, ali vreme ne 

Ana ističe da meštani imaju različito mišljenje o ponašanju njene ćerke u okviru rijalitija.

- Komentari meštana su različiti. Ima dosta njih koji je podržavaju, ali i koji misle loše o njoj i njenim postpucima. Neću da razmišljam o tome i da se opterećujem takvim stvarima. To je moja ćerka i ne mogu ja nju da menjam - kaže Ana.

Foto: Printscreen You Tube

Milica i Mensur

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija