• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

21.10.2021

13:18

DEJANOVA MAJKA UBEĐENA DA ĆE SE NJEN SIN RAZVESTI OD DALILE?! Isplivali šok detalji - Dragojevića ovo očekuje kad napusti Zadrugu?!

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

DEJANOVA MAJKA UBEĐENA DA ĆE SE NJEN SIN RAZVESTI OD DALILE?! Isplivali šok detalji - Dragojevića ovo očekuje kad napusti Zadrugu?!

Podeli vest

Brak Dalile i Dejana Dragojevića zapao je u krizu zbog Dalilinog odnosa sa Filipom Carom, a sada je isplivala informacija kako se Dejanova majka, Biljana Dragojević, navodno raduje i navija da se njih dvoje razvedu da bi ona sa sinom sredila odnose.

- Dalila je zakuvala odnos Dejana i njegove porodice, i evo šta se sada dešava, ona se zaljubila u Cara, dok Dejan lomi i pati jer je svestan da od njihovog braka nema ništa. Biljana je presrećna kao i svi u Veterniku. Patila je mnogo jer sa Dejanom nije komunicirala, a zna da će se on vratiti kući ako se razvede! Mislim da voli Cara, i da će da glasa za njega, samo kad je uspeo da raskrinka Dalilu. Rekla je da posle kiše konačno dolazi sunce i da će da sređuje sada sprat, dok Dejan ne izađe iz rijalitija. Ubeđena je da će do razvoda doći i hoće da sve pripremi, kako bi iznenadila Dejana, i kako bi mu stavila do znanja da nije sam i da ima svoju porodicu - kaže izvor iz Veternika i dodaje:

Foto: printscreen RTV Pink

Biljana Dragojević

- Svi su podržali Bilju da se sredi taj sprat, i zajedno će svi da dočekaju Dejana. Njoj je sada samo bitno da on ne padne skroz psihički jer ne voli da ga gleda depresivnog. Nada se da je ovo samo faza kroz koju mora da prođe, ali da će se brzo podići. Biljana ne podnosi Dalilu, a sada je tek razočarana. Možda bi bilo lepo, da Dejan poput Dalile nađe novu devojku u rijalitiju, ali nije on takav. Ako se otkači od Dalile za njega kreće nov život - priča izvor blizak Dejanovoj majci i nastavlja:

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan Dragojević

- Dalila je mnogo štete i bola nanela toj porodici. Bilja kaže da je ona nikad nije klela i da je podržavala njih dvoje dok su bili u vezi. Međutim, ne zna ni sama šta se desilo, i zašto je Dalila preokrenula Dejana. Po Dejanu vidi da je situacija ozbiljna. S obzirom da nemaju dece, nada se da će razvod brzo da završe i nada se da će to da odrade dok su još u rijalitiju. Ko god je vidi pita je šta se to dešava, ali ona ne voli da mnogo detaljiše. Neće da komentariše Dalilu da ne bude posle da se ona opet umešala - zaključio je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija