• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

25.10.2021

12:18

VIŠE SE NE KRIJU - FILIP CAR I DALILA PRED SVIMA RAZMENJUJU NEŽNOSTI! Poljupci pljušte, dok Dejan lije gorke suze! /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

VIŠE SE NE KRIJU - FILIP CAR I DALILA PRED SVIMA RAZMENJUJU NEŽNOSTI! Poljupci pljušte, dok Dejan lije gorke suze! /VIDEO/

Podeli vest

Od kako su sinoć bili intimni kada su se svetla ugasila, danas su Dalila i Filip otišli korak dalje

Svoje jutro su započeli strastvenim zagrljajem, koji je bio na ivici poljupca, a onda su u dvorištu pred svima nastavili da se grle javno, bez zadrške i straha da će se Dalilin muž pojaviti.

Dalila je sinoć objasnila kako ne može bez Filipa u rijalitiju:

Foto: printscreen

Tekst potpisa

- Ne znam, čudno se osećam, mene Filip nasmeje često, i njemu bude krivo što se ja tako smejem. Ja mu kažem da mi on pravi problem, ali on to neshvata. Želi da svali osećaj krivice na sebe, sinoć mi je rekao da oseća strah da mi nešto kaže i kaže mi da neće takav osećaj. Ili da budemo isti ili da bude on iznad rekao mi je. Ja neću to da dopustim. Jutros smo se svađali dosta, i onda smo zagrljeni zaspali. Sada smo se opet posvađali jer ne nosimo lisice, a ne možemo da nosimo jer je on stalno u pokrenu. Nama ne trebaju lisice da bi se spojili. Ja ne mogu da zamislim sebe ovde bez njega. Rekla sam da želim da budem sa Carem u izolaciji do kraja rijalitija. Mi nosimo lisice jer se svađamo stalno. On mi kaže da smo mi počeli maraton u prvom mesecu - ispričala je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anja

pre 2 godine

Vestica, sta drugo napisati? Zao mi je sto Dejan ne vidi da se je spasio, prvi put da verujem u vradzbine, Dekiju zelim devojku i dobru i lepu, zasluzio je a vestica je nasla koga zasluzujes, jos kada bude video slike njenog nosa prije operacije uplasice se

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija