• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.10.2021

08:50

SNIMAK SA VENČANJA DEJANA I DALILE - OVAKO JE NEKADA GOVORILA! Zaklela se na večnu ljubav i OBEĆALA OVO! /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

SNIMAK SA VENČANJA DEJANA I DALILE - OVAKO JE NEKADA GOVORILA! Zaklela se na večnu ljubav i OBEĆALA OVO! /VIDEO/

Podeli vest

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević odlučili su da stave tačku na brak, nakon što je ona priznala emocije prema Filipu Caru u "Zadruzi", a snimak nastao na dan venčanja Dalile i Dejana postao je viralan.

U istom vidimo koliko je ona bila sigurna u njihovu ljubav, te je govorila kako je njihov brak "za ceo život", te da sigurno ne bi radili tako nešto da ne veruju u njihov odnos.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ovo je brak za ceo život, tako je. Da nije tako ne bih se odlučila na ovaj korak. Ovo je ipak nešto što nam zaista znači - rekla je tad ona, dok ove njene reči danas, pak, nemaju težinu.

Filip je, podsetimo, juče poljubio Dalilu na nekoliko metara od Dejana. Dalilin muž ne prestaje da plače zbog situacije u braku, te se ne libi da očaj i bes iskali na enterijer u rijalitiju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aurora12

pre 2 godine

Nije problem ako hoce da se razvede. Ok. Prestala je da ga voli i tako to, ali zbog cega je usla u zadrugu da bi se ispljuvala na njega, ponizila ga i bila toliko zla. To je zato sto je zena to iskoristila da dobije svu paznju jer je demon koji obozava da je u centru paznje, a zena nije ni za sta talentovana, osim da vredja i manipulise. Naravno, dobice posao voditeljke posle svega, ali ne zaboravimo karma je kucka.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija