• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso.rs/Informer.rs

31.10.2021

15:50

Drma me anksioznost! Dušica Jakovljević otkrila sa čime se bori, više nije ona stara: Povukla sam se u sebe, prespavam dan i gledam u pod!

Rijaliti

Drma me anksioznost! Dušica Jakovljević otkrila sa čime se bori, više nije ona stara: Povukla sam se u sebe, prespavam dan i gledam u pod!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević je priznala da ima problema sa anksioznošću!

Dušica je otkrila da ne izlazi toliko često zbog pandemije korona virusa.

- Prestala sam da volim noćni život. Korona me je odvikla od noćnog života. Ja sam ranije uvek bila neko ko voli da se izgrli sa ljudima. Mislim da mi je to napravilo ozbiljnu zabunu u mozgu. I ne samo meni, već mnogima. Kada sretnete nekog, onda razmišljate da li smete da zagrlite nekog, da li je taj neko primio vakcinu i da li ćete odneti virus kući, a opet ne možete da robujete svim tim stvarima, a opet ste svesni i svih brojki koje svakodnevno slušamo. Prosto se suočavamo sa tim da virus korona uopšte nije naivna stvar - rekla je Dušica.

Foto: printscreen

Dušica Jakovljević

- Ja sam se uvukla u kuću do te mere da čak nekada prespavam dan. Fali mi ona stara Dušica koja je na jedno "Ajde da izađeš!" govorila "Ajde!". Drug mi je skoro rekao: "Ja ću doći ispred tvoje zgrade i ja ću te čekati, pa ti kada izađeš!" - dodala je Dušica, koja smatra da su i društvene mreže te koje dovode do toga da se zatvaramo u sebe:

- Tu su te društvene mreže koje nam stvaraju utisak da mi komuniciramo sa ljudima i da održavamo neke komunikacijske nivoe, a mi se zapravo zatvaramo u kuću i taj telefon do iznemoglosti eksploatišemo. To je ono što mi se ne dopada, ali što radim i sama.

Navikli smo da je uvek vidimo sređenu i našminkanu, a ona otkriva da joj je van posla naporno da se sprema i šminka, te da shvata da počinje da je hvata anksioznost.

- Mislim i da me malo drma anksioznost. Već sam shvatila da negde kada se pojavim da gledam u pod i da gledam u daljinu i da vrlo često ne vidim ljude koje poznajem i onda im se slučajno ne javim. Mislim da bi malo trebalo čovek da se izbori sa tim da ne bi otišao stvarno u neku krajnost - istakla je voditeljka.

Foto: printscreen tvin

Dušica Jakovljević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija