• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

31.10.2021

13:15

Nedostaje mi, ne znam gde je, već mi je ludilo u glavi! Dalila očajna što je Car napustio Zadrugu, plače i kuka na sav glas! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

Nedostaje mi, ne znam gde je, već mi je ludilo u glavi! Dalila očajna što je Car napustio Zadrugu, plače i kuka na sav glas! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević otkrila Đoletu Kralju kako je ušla u aferu sa Filipom Carem.

- Hvala Martini (što nas je stavila za potrčke), nisam očekivala. Kad nas je podigla, meni je svanulo. On mi je rekao da mu je drago, a meni bilo još draže. Znači bio je taj razgovor kod bazena, bio kod gareže, sve vreme smo indirektno pričali šta bi bilo kad bi bilo. U izolaciji je krenulo dobacivanje, ludilo. U utorak se napio, došao u izolaciju, ja plakala, on pred Matorom i Sandrom kaže da se zaljubio. Htela sam da propadnem u crnu zemlju. Na "Zadrugoviziji" me je zvao da mi nešto kaže, ja sam videla da neko slika, mislila sam da mi namešta kao da ispadne da ja nekog varam. Pop*zdela sam, on se kleo u majku Milicu da nije. Sledeća situacija, posle toga, sve vreme mi u izolaciji kad ćeš reći, ja tu krenem da... Kad je bio zadatak sa lisicama, poljubio me je u obraz, u ponedeljak kod Milana sam rekla sve, poisle smo se poljubili. I tad kreće pakao. A ako mu je izlaz da pobegne, onda me ne voli... Ja čekam i ne spavam - rekla je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila se jada Đoletu Kralju

- On se ljuti kad ja pitam koliko ima sati nekoga, ja se ljutim kad on traži žvaku... Ja sam zanemela sinoć. Ne može da me ostavi, sinoć mi je u garderoberu rekao da mu nisam devojka i da ide - govorila je Dragojevićka.

- Ovo je za njega pravi rijaliti, kakva Maja i Jaško, ovo je najluđi rijaliti do sada - rekao je Đole.

- Ovo je ludilo mozga. Fali mi, kao luda sam po kući. Ako ne budem sa Filipom, neću biti ni sa kim. Nedostaje mi, hodam sad po kući, vidim tebe kako spavaš, setim se da mi oko 8 uvek kaže da te probudimo... Zamisli, ne znam gde je, a već mi je ludilo u glavi. Uzela sam medveda, naparfemisala njegovim parfermom, ne znam šta ću - govorila je Dalila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Osman Karić vas je provalio - nastavio je Kralj.

- Da, pa slušao je onaj razgovor kraj bazena, mi smo sve u šiframa - priznala je ona.

- I Peleta je napao zbog tebe - nastavio je Đole.

- Da, rekao je da mu je zapamtio šta mi je rekao - nadovezala se Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tom

pre 2 godine

Izbacite ovu da ne uništava Dejana i nervira gledaoce.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija