• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.11.2021

20:20

Ne dam ja više na tebe! David poslao snažnu poruku Dejanu, pa dao obećanje koje tera suze na oči! /FOTO/

printscreen

Rijaliti

Ne dam ja više na tebe! David poslao snažnu poruku Dejanu, pa dao obećanje koje tera suze na oči! /FOTO/

Podeli vest

Uprkos tome što godinama, od 2017. kada mu se brat venčao sa Dalilom, ne razgovara sa Dejanom, Davidu Dragojeviću teško pada sve kroz šta prolazi u "Zadruzi".

Danima plače i ne krije koliko mu je teško što ga gleda slomljenog nakon javne preljube koju mu je priredila supruga Dalila, međutim danas je presrećan jer je video da su Dejana obradovale stvari koje mu je poslao u "Zadrugu".

Foto: printscreen

David Dragojević

David se oglasio, a potom emotivnom objavom na Instagramu rasplakao čitav Balkan, koji ne prestaje da bruji o turbulentnim dešavanjima u "Zadruzi". Stariji Dragojević objavio je staru fotku sa mlađim bratom Dejanom iz srećnih vremena, kada su još razgovarali, uz emotivnu pesmu Dada Polumente, u čijim se stihovima pronašao.

- Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek' ne diraju... Milom ili silom na tebe ne dam nikom - glase stihovi koji su raznežili sve one koji gledaju "Zadrugu".

Foto: Printscreen You Tube

Davidova objava

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija