• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

03.11.2021

21:00

Imala traumatičan život! Irma Serjanić ogolila dušu: Dečko me oteo, tukao, vukao po podu, a bio je samo pola godine u zatvoru! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

Imala traumatičan život! Irma Serjanić ogolila dušu: Dečko me oteo, tukao, vukao po podu, a bio je samo pola godine u zatvoru! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Irma Serjanić pred kamerama je priznala bolne detalje svoje prošlosti.

Zadrugarka je otkrila šta joj je teško palo kada ju je Dejan prozivao da je "tele".

- Meni je jako bilo krivo kada je Viki ispričala svoju priču i kada joj je Marijana prebacila za to. Moram da kažem da je Marijani to krivo. Sa druge strane niko ne zna pozadinu cele priče, i meni je ostao taj nadimak od drugog rijalitija. Bila sam u vezi sa mojim momkom, koji me je zlostavljao, oteo me, držao me u jednoj prostoriji. On je mene maltertirao, slomio mi je nos, a onda mi je tražio da imamo se*s. Ja sam mnogo toga uradila iz ljubavi, ali nikada nisam pomislila da je on takav. Nisam se raspitivala o njemu, svi znaju kakva sam ja. Nisam imala predrasude o ljudima. On je meni svašta nešto govorio i pa čak i tako. Ja sam to ispričala a onda su krenuli da me prozivaju. On je mene udarcima budio iz sna, bio je kik bokser. Tukao me je u javnosti, ispred drugova, njegovog oca. Teško mi je - govorila je Irma kroz suze.

Foto: Printscreen You Tube

Irma Serjanić

- Ja sam veliki borac, i ne želim da me ikada iko ponižava i žali. Ja ću dati sve od sebe da me niko ne žali - rekla je Irma.

- On je mene oteo, bila sam zarobljena, spavala sam na podu, nisam imala kupatilo. Mene su moji tražili, a meni je otac invalid. Mi smo raskinuli, a onda je on tražio da pričamo i tada me je oteo. On je mene pretukao. Ne znam kako sam došla kući. Tukao me je, čupao, vukao po podu. Jednom sam istrčala na balkon, i neka žena me je videla, i ja sam joj rekla šta se dešava. On je to saznao i pretukao me je, a onda su me našli ti ljudi krvavu na podu, i odveli me kući. Ja sam ga prijavila, ali njegov otac je imao jake veze, on je policajac, specijalac, i dobio je samo pola godine. On je meni polomio nos, rebro, koleno, i to su napisali kao lakšu telesnu povredu - pričala je Irma i plakala sve vreme.

Foto: Printscreen You Tube

Irma Serjanić

- Srela sam ga, prišao mi je on u nekom kafiću i izvinio se. Njega je majka naterala da se promeni, pa se jadna i razbolela zbog toga. On mi je rekao da je postao otac, a meni je samo bila u glavi ta njegova žena, jer ja znam šta prolazi. Takvi likovi se ne menjaju. Tom čoveku je opravdanje bilo što sam ja bila drugačija od svih. Ja nikada nisam primetila da je on takav. On je mene muvao dve godine, stalno mi je pisao. Znam ja i njegovog oca, on je meni govorio da on nije za mene, ali ja sam sama birala, i sama sam svoj doktor - dodala je Irma.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija