• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

04.11.2021

08:30

OTAC SE ODREKAO ĆERKE JER VARA MUŽA U ZADRUZI: Dalilu je zaludeo hohštapler, kuću ću da prepišem Dejanu

Informer DN

Rijaliti

OTAC SE ODREKAO ĆERKE JER VARA MUŽA U ZADRUZI: Dalilu je zaludeo hohštapler, kuću ću da prepišem Dejanu

Podeli vest

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, javno se odrekao ćerke zato što muža Dejana vara sa Filipom Carom u "Zadruzi 5"

On kaže da mu je mnogo žao zeta i da će kuću u Šepku u Republici Srpskoj prepisati Dekiju! Huso dodaje da ga je sramota zbog Dalilinog ponašanja, te da nikako ne podržava njenu vezu sa Filipom, kog smatra propalicom.

- Nisam dobro. Ljut sam, povređen i razočaran. Najteže mi pada što se Dejan tako muči. Ne može da izađe, da ode kod doktora, povređuje se... Posle ovoga Dalila ne treba da se vraća kući! Ovde ne može da živi, tu Dejan živi sad. To je njegova kuća i njemu ću da je prepišem, a on posle može da je baci, zapali... Neću izdati Dekija - ispričao je Mujić za telegraf.rs.

Zbog ćerke završio u hitnoj

Mujić kaže da je zbog ćerkinog ponašanja potpuno propao psihički i fizički:

- Dva puta sam bio u hitnoj, pozlilo mi je. Smršao sam, propao. Počeo sam i da pušim. Mnogo mi je loše.

On je dodao da je ponašanje njegove ćerke nenormalno!

- Doživeo sam veliku bruku i sramotu! Dalila je u rijaliti ušla normalna, sad je nenormalna. Narod mi piše da je vadim odande i vodim kod psihijatra, ali to nije moguće - požalio se Dalilin otac i otkrio da njegova ćerka laže da nije bila srećna u braku:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan

- Dejan i ona su lepo živeli i slagali se. Od prvog dana otkad su zajedno nikad se nisu rastali. Sve je mirisalo na dugotrajni život i vezu, koja se skršila za mesec dana. Brak je bio dobar, odličan! Sve što kaže Dejan je tako, a sad je njoj najlakše da se vadi rečima "gušiš me, daviš me...".

On je oštro osudio vezu Dalile i Cara za koju tvrdi da nema perspektivu:

U kontaktu s Dekijevim ocem

Huso se svakog dana čuje sa Dejanovim ocem Goranom, koji je takođe pogođen skandaloznim ponašanjem bivše snajke.

- Razgovaramo sa Goranom o Dekiju da spase svoje dete ako ikako može. On zna Dalilu, bila je normalna žena, a sad je poludela.

- Poručio bih joj da se pod hitno kloni onog propaliteta. I nju će odvući u propast! Dok još ima nade da se otrezni, pa nek ide gde hoće i kako hoće. Ta veza neće potrajati, stalno se svađaju. Za nju Filip nije ni slika, ni prilika. Čoveka poput Dejana da ostavi, a da nađe jednog hohštaplera.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milica

pre 2 godine

Pola kuce je Dejanova? Valjda drugu polovinu trebao bi da prepise na Dejana.Pobrkao loncice:((

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija