• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.11.2021

12:54

HAOS U EMISIJI! Dalila i Dejan u NIKAD ŽEŠĆEM RATU zbog potomstva! Dragojevićka mu je poručila SAMO JEDNO!

Marko Đoković

Rijaliti

HAOS U EMISIJI! Dalila i Dejan u NIKAD ŽEŠĆEM RATU zbog potomstva! Dragojevićka mu je poručila SAMO JEDNO!

Podeli vest

U toku emisije "Pitanja gledalaca" došlo je do žestokog okršaja još uvek zakonitih supružnika Dalile i Dejana Dragojevića

Tema koja je uzburkala javnost jeste borba za potomstvo ovog rijaliti para.

- Prvo i prvo, ta majica je bila dugo tu. Druga stvar, nije to bio moj očaj, to su bili naši ciljevi, naši planovi. Uđem ovde i ona priča sa drugim momkom o tim planovima. Kako ja treba da se osećam, normalno da sam bio u šoku i da sam hteo da je podsetim na sve što smo želeli. Nisam nikada hteo da je ukanalim. Kada ona priča o tome, jako sve zvuči pitko, toliko da hipnotiše, ali istina je drugačija! - govorio je Dejan.

- Obećavam ti da te vređati neću, neću kommentarisati isto neću, samo te molim da ne govoriš da hipnotišem, znaš i sam koliko sam propatila zbog tpoga. Ovime pokazuješ sebe. Ne treba mi da me vadiš iz kanalizacije, ne treba da budeš junak - vikala je Dalila.

- Da je njoj toliko bolna tema ona ne bi planirala decu sa drugim čovekom nakon pet dana - dobacio je Dejan.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Sram te bilo, kako možeš to da kažeš - urlala je Dragojevićka.

- Ne mogu da kažem ništa, posle će da plače i onda opet ja kriv. Ne može da kaže to i da planira decu sa drugim čovekom, ako joj nje toliko bolna tema bila. Nije lepo ni prema meni, ja sam to isto želeo, vodio sam njene menstrualne kalendare i ja sam se tu dao - govorio je Dejan.

- On mene ubija psihopatski, on mene muči, ubija me! - vikala je.

- Imaću decu, neću ostati bez dece! Ako se i desi, toliko je domova pa ću sebi to priuštiti! Zašto ja ne bih usvojila dete i usrećila jedno od njih? Ne treba mi muškarac za to - vikala je Dalila.

- Pojedine žene tako razmišljaju, rodiću sebi dete, ne treba mi muško. Tako i ona kaže sada. Ne treba da mu zamera sve i njemu je teško bilo - dodao je Karić.

- Ne može on posle svega da kaže da to meni nije bolna tema, a bio je uz mene i zna šta sam prošla! Nema šta ovde da se priča više. Filip je rekao da želi da mu rodim sina, nisam ja ta koja je to prva rekla. Jednog dana da ostanem sa njim, šta je loše u tome da rodim dete. Šta god da se desi je sudbina - govorila je Dalila.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija