• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

04.11.2021

13:35

DEJANOVA MAJKA BILJANA OČAJNA! Ne jede i ne spava, a onda je oplela po DALILI Dragojević! A ono što je rekla o Caru će vas ŠOKIRATI

printscreen

Rijaliti

DEJANOVA MAJKA BILJANA OČAJNA! Ne jede i ne spava, a onda je oplela po DALILI Dragojević! A ono što je rekla o Caru će vas ŠOKIRATI

Podeli vest

Drama oko Dalile Dragojević i Dejana se ne smiruje, a sada se oglasila i njegova majka Biiljana koju je ova situacija jako potresla

Danima ne može da jede i spava, samo plače, a i iz kuće skoro da ne izlazi jer non-stop gleda sta Dejan radi. I u hitnoj je završila jer joj je skočio pritisak, pa je najbliži mole da rijaliti više ne gleda.

- Biljana je u očajnom stanju, nikad joj gore nije bilo. Kida se, a kako i ne bi, majka je, boli je koliko i njega. Rekla je da će da odrobija Dalilu ako se njenom sinu nešto desi. Doslovno je rekla da će lično da joj dođe glave, samo ako Dejanu zafali dlaka s glave. Ne smem ni da pomislim na šta bi susret njih dve ličio. U čudu je šta joj je napravila od deteta. Ubeđeni su da to nisu čista posla i da ima veze sa nekim vradžbinama koje je Dalila pravila - kaže izvor iz Veternika za Star.

Foto: printscreen

Dalila i Car

Inače, Biljana ne zna da Dejan ima srčane probleme i da pije terapiju, a kada sazna za to, tek će joj tada biti teško.

 - Nikada u životu ga nisam videla ovakvog, nikada nismo imali takve situacije. Dejan je uvek bio jako dobro dete, dobar momak, dobar i u školi i kod kuće. Ja nikada sa njim nisam imala ni jedan jedini problem. On sada nikako ne sme da bude sam, znači mu što ima Sandru Rešić, Frana... Volela bih samo da ga zagrlim, da oseti da nije sam. Mnogo teško ovo podnosim. Nije Car ništa kriv, Dalila je ta koja je kriva za sve- rekla je očajna i zabrinuta Biljana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija