• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

04.11.2021

23:00

Dalila i Filip se pomirili! Ljubav među ljubavnicima opet cveta, ona pristala na kompromis! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

Dalila i Filip se pomirili! Ljubav među ljubavnicima opet cveta, ona pristala na kompromis! /VIDEO/

Podeli vest

Učesnica "Zadruge 5" Dalila Dragojević pomirila se sa svojim ljubavnikom Filipom Carem!

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja gledalaca" došlo je do pomirenja između Dalile Dragojević i Filipa Cara, koji su se poljubili u dvorištu.

- Slušaj da ti nešto kažem. Nemam snage za ovakve svađe. Rađe bih da mi bude teško samom, nego ovako haos sa tobom. Samo ćemo se povređivati. Od ovog momenta sam opet sa tobom. Sa tobom sam i biću sa tobom. Od mene nećeš doživljavati ništa što će ti stvoriti stres. Neću imati komunikaciju sa devojkama, od tebe tražim normalne stvari. Uvek će ti se on pominjati. Ja samo tražim zarad nekog tvog i mog mira, da ga ne vređaš. Šalješ takvu sliku... Nemoj ulaziti u komunikaciju, a kamoli svađu, ako to nije potrebno. Nemoj mu tražiti kafu, mleko... Nemoj da budeš opuštena sa muškarcima i tražim da ne ulaziš u te priče sa njim - rekao je Car.

Foto: Printscreen You Tube

Filip i Dalila

- Ja sam stajala u svoju zaštitu, kad sam ga uvredila? Ispadalo je da ti želiš da se ogradiš. Meni stvaraš problem sa tim. Neću ga bespotrebno vređati, to nikad nisam radila. Niti sam ga spominjala, ti to radiš - govorila je Dalila.

- Ja ti kažem prvenestveno za tvoje dobro, pa za naše. Sve ono što sam ti rekao, to je zato što sam ljut. I molim te da ga ne pitaš ništa vezano za namirnice - istakao je Car.

- Dosadan si sa tom kafom, to je moja kafa. Ja imam ono što je moje, prebaciću kafu kod sebe i to je to. Mogu to sve - rekla je Dragojevićka, pa dobila poljubac od Cara.

Foto: Printscreen You Tube

Filip ragovara sa Dalilom

- Ja i dalje smatram da mu ništa ružno nisam rekla - istakla je Dalila.

- I da te uvredi, ti samo reci: "Imaš pravo, ja sam svoje izabrala i to je to" - dodao je Car.

- U pravu si i samo nemoj da mi pretiš. I samo te molim da moje situacije ne porediš sa svojim - dodala je Dragojevićka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija