• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

08.11.2021

12:24

Majka Dejana Dragojevića otkrila razlog zbog kog ne priča sa sinom 5 godina - Hteli su plac, a onda mi je Dalila rekla da više nemam sina!

Printscreen You Tube

Rijaliti

Majka Dejana Dragojevića otkrila razlog zbog kog ne priča sa sinom 5 godina - Hteli su plac, a onda mi je Dalila rekla da više nemam sina!

Podeli vest

Biljana Dragojević pojavila se pred kamerama i otkrila razlog sukoba sa sinom Dejanom sa kojim ne priča već 5 godina.

- Kako mogu da se osećam, s obzirom na ovu situaciju. Najviše boli to što ja ne znam šta on to nama treba da oprosti. Takođe, kad vidim da se povređuje, to ne mogu ni da gledam ni da shvatim, nema ni razloga zbog čega to da radim. Mislila sam da je sve ifra u početku, ali kada sam videla koliko pati, shvatila sam koliko je ozbiljno - govorila je Biljana.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan

- Oni kao par nisu imali vašu podršku? - pitala je voditeljka.

- Nema tu šta da se uvija ili priča nešto što nije. Postoje klipovi svakog mog komentara, ja stvarno ne znam sa čime je on toliko povređen. Mislim da je on mnogo izmanipulisan od strane Dalile, što i sami možete da vidite. Gleda ono što mu se dešava ispred očiju, a kao ne vidiš šta se dešava i onda joj orostiš. On je sa mnom bio dvadeset godina, rodila sam ga odgajila, vodila u vrtić, onda upozna devojku i sve to prestane, on porodici okrene leđa - govorila je Biljana.

Onda je otkrila kako je sukob počeo:

- Nisam dala da kod mene dignu sprat. Da ne bih gledala ovo. Oni su hteli da uzmu stan na dan posle "Parova", iznajmili su stan u Beogradu, dolazili smo kod njih, oni kod nas. Onda su došli da traže plac, koji je Davidov bio, on je prvi sin, za 24h su stavili uslov, da se reši situacija. Nisam htela da im dam. Oni su se naljutili, otišli su u Bosnu da prave kuću. Mi smo i dalje bili u komunikaciji, i pre nego što im je bila kuća gotova. Ona se javila u "Parove" , da kaže da su došli s tortom, da smo išli na ručak porodični, posle venčanja, onda su mene zvali su da se uključim u program, da potvrdim njene reči, ja nisam jer toga nije bilo, nije se desilo. Ona mi je posalala poruku da više nemam sina, da mogu da zaboravim na sina, da će on zaboraviti na Veternik. To je bio okidač. Tad me je blokirala, nisam ni stigla da je pozovem. Ona je posle ušla u rijaliti, on je ostao napolju. Ona ga je ispitivala iz rijalitija da li važi ono za Veternik.

Foto: printscreen

Filip i Dalila

- Krivim njega jer je to dozvolio, on je bio mlad, ona je prevejana, premazana, manipulatorka. Okretala je priču da je on nešto sa Tijanom Ajfon, njene priče su prazne - rekla je Biljana u emisiji "Zadruga - Izbacivanje".

Foto: printscreen instagram

Dejan Dragojević

- Car ima veću grižu od savesti od nje. On pazi da se ne ljube pred Dejanom, a ona ima mržnju u sebi. Ona je takva. Ne mislim da će uspeti na duge staze veza sa Carem, biće tu peglanja između njih dvoje. Kao i u prethodnoj vezi sa Mladenom, snimci postoje, ništa nisam izmislila.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević

- Ovo niko nije rekao do sad. Pre nego što je stupila u vezu sa Dejanom, imala je prebačaj isto, sa MC Dadom, ušla je u vezu, odmah venčanje, planovi, putuju u Nemačku. Tik pred Dejana. Ona je raskinula sa tim Dadom i krenula sa Dejanom u vezu. Tako je i sad u rijalitiju. Ušla, ostavila Dejana i započela sa Carem.

Foto: Printscreen You Tube

Filip i Dalila

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija