• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.11.2021

08:06

RASKID! CAR SE UNEO DALILI U LICE, PALE BRUTALNE PSOVKE I PRETNJE: Ti si jedan ološ, TEK ĆEŠ DA PLAČEŠ! Video

printscreen

Rijaliti

RASKID! CAR SE UNEO DALILI U LICE, PALE BRUTALNE PSOVKE I PRETNJE: Ti si jedan ološ, TEK ĆEŠ DA PLAČEŠ! Video

Podeli vest

Sinoć je u hotelu Zadruge nastao haos kada se Filip Car se naljutio na Dalilu Dragojević što nije krenula za njim kad je napustio Belu kuću, već je ostala do samog kraja u Beloj kući na "Mićinoj igri istine"

- Da ja iznerviram dolazim ovde i razmišljam da si ostala za stolom. Tamo ti je bivši muž, neki sa kojima si povezivana, da li te neko napada... Ti si ta koja je trebalo da kaže da je odemo. Ja ti kažem da idemo, ti kažeš neću. To kod mene nema. Za mene je ovo velika povreda. Da sam ja onako povređen i želim da odem da spavam sa curom, a da ona neće nego ostane tamo. Zarad čega, čokoladice? - govorio je Car.

- Ti si tražio da idemo tamo. Druga stvar, svađao si se sa Saletom glumcem, a meni zameraš kad ulazim u konflikt sa jačim ličnostima. Pričam da prebaciš na sprdnju. Stefan krenuo da priča, ti pričaš preko njega, tri puta ti govori da sačekaš - odbrusila je Dalila.

- Treba da sedim i ćutim dok me neko naziva lažovom? - govorio je Filip.

- Blažene ku*ve i niskomoralne devojke, jer ove fine, ne smeš ništa da im kažeš - rekao je Car.

Dalila je mislila da je nju nazvao k*rvom, pa ga je napala.

- Nemoj da si mi se obratio posle ovoga, spadalo jedno! Fuj! - poručila je ona.

- Ne smeš ništa da im kažeš. Blažene su ku*ve. Znaš šta možeš da im kažeš, da radiš šta hoćeš. Ovako imaš finu devojku, je*e te fino u mozak, još si kao pekmez - odgovorio je on.

- Mene si nazvao tako - prebacila je Dragojevićka.

- Ne, rekao sam blažene ku*ve. Da sam sad sa ku*vom, jebao bih joj mamu, a ovako sa tobom moram da popušim cigaretu, da popričam na lepo - rekao je Car.

Foto: printscreen

- Izađi - poručila je Dalila.

- Tek ćeš da plačeš - nastavio je Filip.

- Meni psihopate ne trebaju, koje uživaju u ženskim suzama. Ti si klošar koji tera nekog na suze - rekla je Dalila.

- Ko te je*e, meni takva ne trebaš - odbrusio je Car.

- La, la, la, ne zanimaš me - počela je da pevuši Dragojevićka.

Car joj se uneo u lice i zapretio.

- Jebaću ti na oči ku*ve radi ovog "La, la, la" - poručio je on, pa izašao iz hotela.

Nakon svađe koje su imali, Filip Car se vratio u hotel i legao u krevet pored Dalile Dragojević. On je na sve načine pokušavao da komunicira sa Dalilom pa joj je u jednom trenutku uhvatio glavu i okrenuo ka svojoj, ali se Dragojevićka pobunila:

- Ne okreći mi glavu ka sebi, ne želim to - rekla je Dalila.

- Je l ti problem da se okreneš. kada te molim - govorio je Car i sve vreme molio Dalilu da priča s njim, što ona nije htela da uradi.

Prekini da me diraš, ne želim da se okrenem. Tvoje ucene i pretnje me ne zanimaju. Idi je*i ku*ve, psihopato jedna - vikala je Dalila.

- Ko tebe ucenjuje, kada sam ja tebe vređao ili ucenjivao - upotao je Car.

Foto: printscreen

- Molim?? Jesi rekao da ćeš da ideš da izje*eš petnaset ku*vi ako ne budem pričala sa tobom - rekla je Dalila i udarala Cara da se skloni od nje.

- Ti si jedan ološ. Sada ti se kunem u sve moje najmilije da ti i ja nismo više zajedno, loš si čovek. Te tvoje priče nisu za mene, nego za nekog drugog. Ja ću se ujutru iseliti iz hotela, ali o meni tako nećeš pričati - dodao je Car.

- Sigurna budi, ja sam se zarekao da ni prema jednoj se nisam ponašao prema tebi. Tebi je rijaliti popio mozak, vidi kako se ponašaš prema meni, a ja divan. Neću to da trpim od tebe, tako možeš sa nekim drugim - rekao je Car.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija