• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

16.11.2021

15:31

MAJA NIKOLIĆ POSLALA PORUKU BILJANI DRAGOJEVIĆ! Dejenova mama ostala u suzama nakon upućenih reči pevačice!/FOTO/

Rijaliti

MAJA NIKOLIĆ POSLALA PORUKU BILJANI DRAGOJEVIĆ! Dejenova mama ostala u suzama nakon upućenih reči pevačice!/FOTO/

Podeli vest

Nastup Dejana Dragojevića na "Zadrugoviziji" glavna je tema, kao i to što se obratio svima i javno zatražio razvod od supruge Dalile.

Nakon toga usledeli su komentari podrške stručnog žirija, koji su oduševili Dejana, pa se tom prillikom oglasila i Dejanova majka Biljana, koja je na svom Instagram profilu podelila sliku stručnog žirija i javno im se zahvalila.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Nikolić

- ''Veliki je blagoslov kad te ostavi onaj ko te ne voli.'' Hvala Đoletu Đoganiju na pravoj rečenici u pravo vreme! Hvala takođe kompletnom žiriju na podršci Dejanu. Znači - poručila je Biljana putem svog profila na Instagramu i dodala srce.

Zanimljivo je da je kod Biljane na profil došla i Maja Nikolić, koja je od stručnog žirija na Zadrugoviziji, prva Dejanu dala podršku, i rekla mu da ne zaboravi ko je njegova prava porodica, i što pre da se pomiri sa njima.

- Dejan je zaslužio! Uz njega sam srcem. On je dobro dete.. Nažalost, trebalo mu je sve ovo da se osvesti i da se spasi, ali ovo je sve u Dejanovu korist i na spasenje! Ljubim Vas i držite se i budite mi dobro - napisala je Maja i tom prilikom još jednom podržala Dejana.

Foto: Printscreen You Tube

Dalila Dragojević



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Duda

pre 2 godine

Bravo Majo, Bog te blagoslovio. Imas i ti decu, neka su zdravi i srecni prelepi su.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija