• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

17.11.2021

12:39

DALILA JE SA MNOM VARALA DEJANA, DOK JE ON GRADIO NJIHOVU KUĆU! Tvrdi da je sa Dragojevićkom bio u tajnoj vezi: Imam slike i snimke, ona voli grubu akciju!

Marko Đoković

Rijaliti

DALILA JE SA MNOM VARALA DEJANA, DOK JE ON GRADIO NJIHOVU KUĆU! Tvrdi da je sa Dragojevićkom bio u tajnoj vezi: Imam slike i snimke, ona voli grubu akciju!

Podeli vest

Naovodno se javio bivši ljubavnik Dalile Dragojević kojeg je zavela i sa kojim se navodno viđala nekoliko meseci, i to kad je uveliko bila u braku sa Dejanom, prenosi Star.

Mirsad K. iz Tuzle, naime, tvrdi za Star da je nekoliko meseci navodno bio u tajnoj šemi sa Dalilom, kao i da ga je ona ubeđivala da će otkačiti Dejana i biti samo s njim, ali se to nikad nije dogodilo, zbog čega navodno i želi javno da je raskrinka!

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Dalila i Dejan Dragojević

- Dalila je nezasita kad je se*s u pitanju, ona voli grubu akciju, a Dejan mi ne deluje tako. Ne znam kako su i do sada izdržali zajedno, mada je on njoj bio pokriće za sve - započinje Mirsad.

- Kad su njih dvoje tek počeli da grade kuću u kojoj i sada žive, Dalila i ja smo se spanđali. Kliknuli smo na prvu, ona je baš nekako privlačna i zrači nekom ludom se*sualnom energijom, pa sam se lako primio i pristao na tajnu vezu. Viđali smo se tajno kod mene skoro svaki dan, jer sam tada živeo u Loznici i njoj je to bilo blizu, a Dejan se mučenik cimao i sa zidarima radio od jutra do mraka kako bi što pre sagradili kuću. Ona dođe kod mene, savatamo se kao ludi, a onda mrtva hladna zove Dejana da proveri kako idu radovi. Ja sam to sve gledao svojim očima, ali opet me je toliko uzbuđivala, pa sam kao neka budala verovao da će ga ostaviti i biti sa mnom. Međutim, posle sam shvatio da je njoj najvažnije da ima nekog švalera za dobar se*s sa strane, a Deki je bio muž za javnost. To joj je odgovaralo da se prikaže kao verna žena koja se kući i želi porodicu. Vremenom sam shvatio da od veze s njom nema ništa i prekinuo sam tajno viđanje, ali i dalje čuvam slike i snimke koje smo pravili dok smo se viđali. Mogu da je raskrinkam dok si reko keks, mada se već ona sama raskrinkala. I ovaj Car će videti kako će da ga namagarči. I njemu će da nabije rogove, samo polako. Možda čak i u rijalitiju, sad se ona vratila na svoje pravo ponašanje, nema više kočnice, pa verujem da od nje može sve da se očekuje. Jedino mi je drago što se Deki spasao, ako mene pita, Bog ga je pogledao iako verujem da mu je sada teško - završava Mirsad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija