• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M. - D. Ž.

19.11.2021

07:45

MAJA SPREMNA DA OČERUPA DALILU U SUBOTU! Niko ne sluti da sa njom U BELU KUĆU ULAZI POBEDNICA ZADRUGE!

printscreen

Rijaliti

MAJA SPREMNA DA OČERUPA DALILU U SUBOTU! Niko ne sluti da sa njom U BELU KUĆU ULAZI POBEDNICA ZADRUGE!

Podeli vest

Dalila je monstrum! Čekaću prvu priliku da me napadne, pa ću je očerupati kao kokošku! Iva će mi pomoći oko svega, kaže Marinkovićeva

Maja Marinković i Iva Grgurić sklopile su pakt kako da unište Dalilu Dragojević u "Zadruzi 5"! Starlete su se pred povratak u rijaliti sastale i dogovorile kako da naprave džumbus pred kamerama Pinka.

Maja će u "Zadrugu 5" ući sutra, a njena drugarica Iva pridružiće joj se krajem godine.
- Očerupaćemo Dalilu kao kokošku! - uglas poručuju starlete za Informer.

Kao zapeta puška

Maja će priliku za to dobiti već sutra i kaže da je spremna kao zapeta puška.
- Dalila je pravi monstrum! Čekaću prvu priliku da me napadne, pa ću je očerupati! Ma srediću je očas posla ako krene na mene. Kad Iva uđe, pomoći će mi oko svega - kaže Marinkovićeva.
Dalila je u žaru svađe Filipu Caru polomila parfeme koje mu je Maja poklonila dok su bili u vezi. Ona mu je spremila poklon kad se vrati u "Zadrugu"!

Foto: printscreen

 

- Videla sam da je Filipu baš krivo što mu je Dalila uništila parfem koji sam mu poklonila. Ispašću džek, doneću mu novi! Ali neću ponovo da budem sa njim. Jednostavno, prošla me je ta ljubav... - priča Maja.

Navijamo da Dejan pobedi

Maja Marinković i Iva Grgurić rešile su da u rijalitiju podrže Dejana Dragojevića.
- Dejan je dobar momak, biću mu podrška u svemu. Nije zaslužio ovo što mu se dešava. On je moj favorit! Posle svega što je preživeo, zaslužuje pobedu - priča Maja, a Iva dodaje:
- Dalila će preklinjati Dejana da se pomire, videćete! On ne treba da joj oprosti jer mu je Bog pomogao da se makne od te zle žene!

Sama do kraja

Iva je Maju savetovala kako da pobedi i odnese kući 50.000 evra, kao što je ona to učinila u trećoj sezoni.

Foto: Dejan Živančević

Iva Grgurić

- Maju sam savetovala da uvek bude sto odsto iskrena jer gledaoci vole takve ljude i glasaju za njih. Svesna sam da će se često svađati sa Dalilom. Ma ona je dno dna! Mrzi Maju i ljubomorna je na nju. Rekla sam joj da joj baš ništa ne prećuti. Maja će skinuti sve Daliline maske - priča Iva i dodaje da je Maju savetovala da u rijalitiju ne nađe dečka:

- Rekla sam joj da ne započinje vezu ni sa jednim muškarcem. Treba da bude sama do kraja. Najbolja je kad je sama!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija