• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

21.11.2021

18:35

SKANDAL POTRESA ZADRUGU! Maja i Filip se OSAMILI, vodili RAZGOVOR, Dalili PAO MRAK NA OČI kada je videla šta Car POKUŠAVA! /VIDEO/

prinstscreen

Rijaliti

SKANDAL POTRESA ZADRUGU! Maja i Filip se OSAMILI, vodili RAZGOVOR, Dalili PAO MRAK NA OČI kada je videla šta Car POKUŠAVA! /VIDEO/

Podeli vest

Maja Marinković i Filip Car napustili su slavu zajedno i otišli u pab, kako bi obavili svoj prvi razgovor nakon njenog ulaska.

Dalila Dragojević nije ni slutila šta joj dečko radi, dok se ona priprema za slavlje.

- O čemu pričaš ti? Filipe, ti imaš isto mišljenje kao i ja, sve ono što si Dalili rekao u hotelu, to je ono što stvarno misliš. Udata žena se je*e na pola metra od muža - govorila je Maja.

- Ja u nju imam poverenja, u tebe nisam imao poverenja. Nije tako, ja znam da ti ne možeš biti u istoj prostoriji sa Janjušem, ti tog čoveka voliš. Ja sam nju zavoleo i zaljubio se - pravdao se Car.

Foto: printscreen instagram

Dalila, Maja i Filip

- Mene to ne zanima, ja ne mogu da se iskompleksiram - rekla mu je Maja.

- Znaš kad sam ja presekao? Kada su mi svi govorili da ti voliš Janjuša, nisam želeo da me za*ebeš - otkrio joj je on.

- Ja ti potpisujem da devojka neće moći piće da popije u kafiću, veruj mi! Ja sve mislim ono što si ti njoj rekao u hotelu. Žena je na ulasku napala Karića, hefta se na pola metra od muža, a mene napada za moral, da li ja znam glavne gradove... Jao, kad me Milan bude pitao - rešetala je Maja.

- Žao mi je što sam ispao nefer prema nekome ko mi je bio prijatelj. Našao sam svoju sreću i ljubav, a ko zna kako bi mi bilo sa tobom - izvinjavao se Car.

Za to vreme ga je Dalila Dragojević tražila po Beloj kući.

Dalila Dragojević upala je u pab i zatekla Maju Marinković i Filipa Cara, pa napravila ljubomornu scenu, ali je dobila neočekivanu povratnu od Maje.

- Da li si ti meni rekao da ćeš razgovarati sa njom?! Razgovaraj, više me ne interesuje - pobesnela je Dalila.

- Vidi, muž joj je tamo, a ona dolazi po švalera! Slušaj, meni je poniženje da budem u ovom košu! Bruno je rekao sve što i ja, nisi ti budala, znaš ti sve! Napraviću ja haos - vikala je Maja.

- Pala sam najniže, niže od ovog ne može - kukala je Dalila.

- Ljubavi, ja sam sada razgovarao sa njom i više neću, pitao sam je da li se čuo sa mojim Brunom, Đoletom. Ona je rekla da će samo dati neko mišljenje. Malo sam bio sa njom u odnosu, ona je počela nešto o tvojim postupcima - prepričao je Car.

- Ti sediš dok ona mene komentariše? I spinuješ priču, molim te, beži! Ti više imaš potrebe sa njom da razgovaraš, nego ja sa nekim sa kim sam pet godina bila - besnela je Dalila.

- Vidim po njoj da ju je totalno prošlo prema meni, ja je znam - ubeđivao ju je on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija