• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

24.11.2021

22:08

STARLETA U ŠOKU ŠTO JU JE OSTAVIO ČOVEK ZBOG KOG SE RAZVELA! Dalila u suzama: Molim se Bogu da nisam trudna s Carem!

printscreen instagram/dalila_dragojevic_official

Rijaliti

STARLETA U ŠOKU ŠTO JU JE OSTAVIO ČOVEK ZBOG KOG SE RAZVELA! Dalila u suzama: Molim se Bogu da nisam trudna s Carem!

Podeli vest

Dalila Dragojević kaže da se moli Bogu da nije ostala trudna sa Filipom Carem, koji ju je šutnuo zbog Maje Marinković u "Zadruzi"!

Starleta koja se u rijalitiju razvela od Dejana Dragojevića poslednja je saznala da se momak iz Crikvenice u izolaciji pomirio sa bivšom devojkom.

Miki pričao sa Majom i
Carem dok su imali seks

Miki Đuričić razgovarao je sa Majom i Carem u trenutku dok su oni u susednoj sobi imali seks! Pčelar iz Kupinova držao im je predavanje kako se nisu lepo poneli prema Dalili, a ljubavnici su mu kroz uzdahe odgovarali: "Da, da, Miki..." Đuričić je u jednom trenutku shvatio šta se dešava, pa im je besno odgovorio:

- Vi se prcate, pi*ka vam materina! Čujem Maju kako uzdiše! Au, Care, sada kad izmešaš sekrete...

Foto: printscreen

Filip i Dalila dok su bili zajedno

Išla na vantelesnu


Kad su joj cimeri to u utorak uveče saopštili, Dalila je zakukala iz sveg glasa.

- Oduvek sam želela dete, čak sam išla i na vantelesnu oplodnju, a sada prvi put u životu molim Boga da nisam trudna! Ovih mesec dana, koliko smo Filip i ja bili zajedno, stalno smo radili na bebi. Pravio mi je dete, a onda me je šutnuo kao kantu zbog Maje. Bože, samo da nisam trudna... - jadala se Dragojevićeva, koja i dalje ne može da poveruje da joj je dojučerašnji dečko zabio nož u leđa:

Foto: printscreen

Dalilla plače

- Filip mi je govorio da nikad nikog nije voleo kao mene, a sada vidim da je lagao! Sa Majom je po ceo dan u izolaciji i ko zna šta tamo rade. Očekivala sam da makar prvo raskine sa mnom, a on se bez blama s njom šeta i drži je za ruku!

Dalila se osvrnula i na to što se zbog Cara razvela od Dejana Dragojevića.

- Uništila sam sebi život! I Dejana sam uništila zbog Filipa, a evo kako mi je vratio! Dala sam mu celu sebe, planirala budućnost i život s njim, a on me je samo iskoristio i otrčao kod Maje. Da stvar bude gora, ja njega i dalje volim! - pričala je starleta, grcajući u suzama.

Foto: printscreen

Maja i Filip šapuću

U isti koš sa ološima


Dok je ona lila gorke suze, Filip Car se bez griže savesti prepustio strastima sa Majom. Njih dvoje su imali žestoki seks, od koga su se tresli zidovi u izolaciji, a njihovi uzdasi odzvanjali su čitavim imanjem!

- Majo, volim te kao Boga. Volim ja i Dalilu, neću da te lažem, ali mi je odnos s njom postao mučan. Lepše mi je s tobom, zato što si budala kao i ja. Pored tebe ne moram da se foliram, ti me znaš u dušu - šaputao je Filip, a Maja se naljutila što u toku seksa pominje druge žene:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip i Maja se ljube

- Haos ću ti napraviti od života ako me budeš stavljao u koš sa tim ološima! Dalila je kur*etina, jeb*la se sa švalerom na tri metra od muža! Ona je prošlost, neću da je pominješ više preda mnom.

Bivši Dalilin muž Dejan Dragojević kaže da mu je Maja Marinković "vrh riba".

- Maja je najbolja riba u kući, ona je avion! Čim je kročila u "Zadrugu", ugasila je sve devojke, pa i Dalilu! Maja sija kao Las Vegas, a Dalila se gasi kao Bujanovac - rekao je Dejan u emisiji "Amidži šou", a onda nastavio da ponižava bivšu ženu:

Foto: printscreen

Dejan Dragojević

- Dalila je pre mene bila bludnica, a sada je opet to postala! Ona je "laka roba", zato se Filip vratio Maji! Što je najgore, Dalila bi mu sve ovo oprostila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija