• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

07.12.2021

14:43

KIJA KOCKAR NAKON 4 GODINE OTKRILA ZAŠTO JE SLOBA OSTAVIO ĐOGANIJEVU! "Luna zaslužuje ovo da zna"!

Rijaliti

KIJA KOCKAR NAKON 4 GODINE OTKRILA ZAŠTO JE SLOBA OSTAVIO ĐOGANIJEVU! "Luna zaslužuje ovo da zna"!

Podeli vest

Pobednica Zadruge i pevačica Kristina Kija Kockar nakon 4 godine ćutnje, rešila je da progovori o prekidu braka sa Slobodanom Radanovićem!

Kristina Kija Kockar i Luna Đogani važe za večite rivalke. Dok su obe završile ljubav sa pevačem Slobom Radanovićem i vode svoje živote potpuno različito i udaljene jedna od druge, i dalje znaju da se peckaju javno.

Foto: Youtube printscreen

 

Kristina kaže da ona ne želi da pokreće te teme ponovo, ali da odgovori na provokacije. Ona je otkrila i da je Luni oprostila to što ju je muž prevario sa njom i što je ostala bez braka, ali da njenoj mami Anabeli nikad neće.

- Ona je pokrenula priču, a ispalo je da sam ja. Verovatno ja kao povređena žena nemam pravo da kažem šta imam, a svi drugi imaju, ali dobro. Ja sam Luni sve oprostila, ali nisam zaboravila, dok njenoj majci nit opraštam nit zaboravljam jer ona je odlično znala šta radi. Luna je bila mlada, imala je pravo na svoj život. Ja sam zbog sebe htela da završim tu priču.

Foto: Youtube printscreen

 

- Treća strana, odnosno moj bivši suprug je tu najviše bio kriv, međutim, ta porodica je sve vreme trčala pored i kad su videli da su se zeznuli bilo im je glupo da njega napadaju, pa su opet krenuli na mene. Čovek je meni pričao bajke godinama, a njoj mesecima. Mada, saznanje zašto je i nju ostavio mi je bilo šokantno - rekla je Kija za "Svet" i zainteresovala sve.

Iako javnost nije znala pravu istinu, Kockareva je odlučila da progovori o svemu što zna.

Foto: print screen

 

- Ovo prvi put otkrivam. To mi je lično rekao njegov saradnik. Kad je izlazio iz "Zadruge" da snimi pesme, on je želeo da mu jedan menadžer vodi karijeru. Popričali su o tome, i taj čovek je rekao da hoće, ali pod uslovom da više ne bude sa Lunom. U tom momentu slika o njoj u spoljnjem svetu bila je jako ružna, a negativne stvari bi njemu škodile u poslu i bile loše za imidž. On je istog momenta pristao da je ostavi. Za mnoge stvari ćutim, za ovo više neću. I Luna zaslužuje ovo da zna - kazala je Kristina, preneo je pomenuti list.

Foto: pink.rs

 

- Nije tad bila u pitanju nikakva ljubav prema meni kako se spekulisalo već samo njegova lična korist. Kad sam to čula, ja sam bila u šoku. Kod njega se sve vrti oko materijalnog, a ne kod nas dve. To sam saznala tek posle tri ili četiri godine. Čak sam i ja u tom momentu mislila da me voli i da se pokajao. Luna je isto mislila. Jako ružno što je čovek u momentu pristao da je ostavi zbog karijere. U pesmi "Sanjam", koju mi je Angelina napisala, ide "Ti me prodaješ, odaješ, koliko košta slava". Sad je sve jasno - rekla je pevačica i otkrila da je ovo morala da kaže jer je "vreme da svi znaju istinu".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Kijo draga znali smo i mi i Luna da ju je Balvan voleo više no tebe....da se posle igrao sa tobom a Lunu prodao za karijeru. Luna je bolovala i prežalila proračunstog provincijalca.Ona je sad srećna a da li ce on ikada biti znati ce samo on.

Cistac NS

pre 2 godine

A da li se mlada redovno prala i menjala gace ?

Tanja

pre 2 godine

Vuk Mob neki dan na storiju porucuje Kiji da poseti ginekologa. Izgleda da nije bas odisala cistocom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)
Društvo

Bošnjaci davali svoja imanja džabe da se put proširi za komšije Srbe: Po direktnom nalogu predsednika Vučića asfaltira se put (FOTO)

Da bi ljudi ostali na svojim ognjištima, najvažnija je putna infrastruktura kako bi mogli normalno i dostojno živeti. Da meštani udaljenih sela na teritoriji opštine Prijepolje nisu zaborvljeni dokazao je lično predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, po čijem direktnom nalogu se asfaltira put kroz selo Osoje. Za deonicu dugačku jedan kilometar, gde živi oko sedamdesetak žitelja, država je izdvojila 10,7 miliona dinara.

16.04.2024

16:26

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!
Politika

Petković sa nemačkom ambasadorkom: Priština svakodnevno generiše nove krize!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa ambasadorkom Savezne Republike Nemačke u Republici Srbiji, Nj.E. Anke Konrad, sa kojom je razgovarao o sve težem položaju srpskog naroda u pokrajini, gde, kako je naveo, Priština umesto normalizacije i deeskalacije situacije svakodnevno generiše nove krize na terenu.

16.04.2024

15:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija