• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

08.12.2021

18:56

HOROR U ZADRUZI! JANJUŠ bacio KRLETA na ZEMLJU, pa SKOČIO NA NJEGA, SLEDI JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)

Printscreen You Tube

Rijaliti

HOROR U ZADRUZI! JANJUŠ bacio KRLETA na ZEMLJU, pa SKOČIO NA NJEGA, SLEDI JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)

Podeli vest

Marko Janjušević Janjuš i Stefan Krstović Krle bili su gosti u radio "Amneziji", a Janjuš je u jednom trenutku nasrnuo na Krleta i oborio ga na zemlju.

- Ludnica, ne pamtim ovakvu noć - rekao je Janjuš.

- Da li te je iznenadila Krletova snaga - pitao je Bane Janjuša.

- Glupo mi, ne znam šta da kažem - odgovorio je on.

- Ja bih da se izvinim, nije mi to trebalo, bilo mi je čundo kada je tako reagovao - rekao je Krle.

Foto: Printscreen You Tube

Janjuš i Krle u okršaju

- Ja ovde trpim dosta stvari, ima neke stvari koje ne traba da radim, ali meni kada Miki kaže:"Izvini, gubim, igram", ja sačekam. A Krle to ne zna. Ja imam honoran ozbiljan, ovde se za neko gurkanje gube pare, a ja to neću da radim. Krletov rijaliti n etreba da bude krađa. Ja se sa tim ljudima neću družiti. Ispao je loš prema meni - rekao je Janjuš, a ubrzo je nastao novi haos između njega i Krleta.

Janjuš se zaleteo na Krleta i pribio ga uza zid, nastala je opšta pometnja! Obezbeđenje je munjevitom brzinom uletelo u radio i razdvojilo ova dva zadrugara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija