• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M. - T. M.

13.12.2021

07:32

EKSKLUZIVNI PAPARACO Miljanina sestra ulazi u rijaliti

Rijaliti

EKSKLUZIVNI PAPARACO Miljanina sestra ulazi u rijaliti

Podeli vest

Sestra Miljane Kulić (28), Ana Kulić (19), započinje rijaliti karijeru!

Lepa Nišlijka učestvovaće u novoj sezoni "Survajvera", koja će uskoro početi da se snima u Dominikani, saznaje Informer.

Naš paparaco "upecao" je Anu kad je proteklog vikenda, u pratnji majke Marije i porodičnog prijatelja, iz Niša stigla u Beograd zbog audicije za učesnike tog surovog rijalitija. U hotelu gde je održavana audicija Ana se zadržala oko sat vremena, a kako smo saznali iz izvora bliskog produkciji, najmlađa Kulićka je prošla prvi krug!

Oni su pravo iz hotela otišli na parking po automobil i odmah se vratili u Niš, gde ih je nestrpljivo čekala Miljana.

Niška se*s-bomba

Kako nam je otkrio naš izvor, Ana jedva čeka da krene u Dominikanu, gde će se boriti da bude "jedina preživela" u ekstremnom rijalitiju.

- Ana je planirala da se pridruži Miljani u "Zadruzi", ali je to propalo nakon što je njena sestra izbačena iz rijalitija jer je pokušala da ubije Zolu! Pošto je u zavidnoj formi i radi kao fitnes instruktorka, Ana je rešila da se prijavi za "Survajver"! Nije joj problem ni da po ceo dan bude u kupaćem pred kamerama. U Nišu važi za se*s-bombu, a sada će se u to uveriti i gledaoci - priča naš sagovornik.

Burna prošlost

Miljanina najmlađa sestra je, inače, bila u žiži javnosti kad je tokom srednje škole uplovila u vezu sa svojim profesorom, koji je od nje stariji 15 godina. On je dao otkaz u školi i zaposlio se u apoteci kako bi mogao da bude sa Anom, ali im je veza "pukla" posle šest meseci. Ana je srednju školu završila letos sa svim peticama, a Marija je javno pričala da je zbog toga najponosnija na nju. Posle "Survajvera", lepa Nišlijka planira da ode na studije u Americi.

Sa Anom se takmiči i sin Natalije i Sanija "Trik FX"

Sa Anom Kulić u "Survajveru" trebalo bi da se takmiči i Dejan Ibraimov, sin Natalije i Sanija iz grupe "Trik FX".

- Mog sina su pozvali i bio je na kastingu. Ko zna, možda luda mama ode sa njim. Meni je to izazov. Uvek želim da probam nešto novo - kaže Natalija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krsta

pre 2 godine

Neka udje cela porodica. Samo pare im u glavi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija