• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

13.12.2021

20:55

MAJA JE ZA SIROTINJU, JA UŽIVAM U DRUŠTVU BOGATAŠA! Ana Korać butalno oplela po Marinkovićevoj, pa otkrila odakle joj novac za luksuzan život!

Rijaliti

MAJA JE ZA SIROTINJU, JA UŽIVAM U DRUŠTVU BOGATAŠA! Ana Korać butalno oplela po Marinkovićevoj, pa otkrila odakle joj novac za luksuzan život!

Podeli vest

Ana Korać poručuje da je zauvek završila s rijaliti životom jer je pronašla mir pored novog dečka, uspešnog biznismena iz Beograda kojem želi da rodi dete.

 I dok starleta uživa u ljubavnoj idili, svojoj koleginici Maji Marinković, koja je, prema tvrdnjama mnogih, u svemu kopira, poručuje da od nje ima još mnogo da uči.

Foto: printscreen

 

Koraćeva, između ostalog, otkriva i kako dobiti skupocene poklone kojima nju obasipaju milioneri.

Otkud ti u Beogradu? Čudno da nisi na nekoj egzotičnoj destinaciji... -

- Idem u januaru, najpre da proslavim Novu godinu, pa ću onda malo da se sunčam.

U poslednje vreme nisi prisutna u javnosti.

- Malo sam se smirila, distancirala, prija mi da se odmorim. Ali to je u mom slučaju zatišje pred buru. Prija mi da me nema neko vreme. Sve mi je postalo dosadno, ljudi, komentari. Ne bih volela da se povučem, i da želim, ne bih mogla. Ali trenutno uživam u prazničnoj idili, stiže Nova godina, Božić, posle ćemo da pravimo skandale (smeh).

Foto: printscreen

 

Priča se da menjaš život iz korena i da želiš da budeš dama, a ne rijaliti zvezda...

- Distancirala sam se od rijaliti života. Ne pripadam ja tamo. Nije to za mene. Više me nećete gledati u tom projektu.

Maja te ne vadi iz usta u "Zadruzi"?

Foto: printscreen

 

- Da. Pokušavam da uđem u njenu glavu i shvatim šta se tamo dešava. Kao da sam joj idol. Na neki način me gotivi, a u medijima sve najgore. Mrzi me što ne može da bude ja, a opet me i voli.

Kažu da te kopira od glave do pete, ali tvoji partneri su bogataši, a ona juri rijaliti igrače koje još i izdržava.

- Tačno tako, tu je omašila (smeh). Tu se ne poklapamo. Pokušava ona, što se tiče oblačenja, ali ne može da bude Ana jer svako je osoba za sebe.

Je li Soraja Vučelić tvoj uzor?

Foto: printscreen

 

- Ona mi je najbolja prijateljica. Nju baš volim i biće mi najbolja prijateljica ceo život. Ne sećam se da sam nekog kopirala jer sam uvek volela samo sebe.

Ostaješ li pri tome da i dalje voliš Davida Dragojevića?

- Dečko mi ništa nije loše uradio. Ostao mi je u lepom sećanju, ali ga ne volim kao muškarca.

Ti si takođe imala dečka koji je bio u rijalitiju, pa mafijaše, a sada si s dobrostojećim biznismenom kojeg kriješ od javnosti.

- Moj dečko je dobar i lepo mi je sa njim jer uživam. Ne bih ništa menjala. Kliknuli smo na prvu. Upoznali smo se pre devet meseci. Ne želi da bude u javnosti, nije iz te priče iako bih odmah otkrila njegov identitet. Od njega sam dobila BMW 4, pažljiv je jako, kulturan i fin.

Foto: printscreen

 

Kako uspevaš da uloviš bogataše?

- To je stvar trenutka. Takvi muškarci nikada ne bi bili u vezi s, recimo, Majom. Ona nema ponašanje. Nju ne bih upoznala ni s prijateljima, a kamoli s nekim dobrostojećim muškarcima. Zamislite da izađemo, da mi se baca po restoranu. Da sam muško, bilo bi me blam da mi ona bude devojka.

Kako se dobijaju stanovi i kola?

- To je sve do osobe, ako je neka ozbiljna veza, što da ne. Ako želiš nešto ozbiljno a tim dečkom, skroz je okej da ti kupi stan.

Foto: printscreen

 

Da li bi sadašnjem dečku rodila dete?

- Da. Ako bi se to sada desilo, ne bih se bunila. Samo je nekoliko godina stariji od mene. Taj dečko živi ovde u Beogradu, jako mi prija. Prvi put da su mi se sve kockice poklopile. Volim ga i lepo mi je.

Kada čuješ da si sponzoruša i prostitutka, kako reaguješ?

- Oguglala sam na te komentare. Sve to dolazi od osoba koje su nezadovoljne svojim životom. Bitno mi je da sam ja srećna.

Plašiš li se da ti dečko ne traži da mu vratiš sve što ti je kupio ako dođe do raskida?

- Ma kakvi. Zamisli kada bih morala da vratim sve te poklone. To se ne vraća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija