• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2021

09:31

MIMA NIJE VREDNIJA OD MOJE ŽENE! Gruja šokirao priznanjem: Zamisli da ostavim suprugu i uđem u odnos sa...

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

MIMA NIJE VREDNIJA OD MOJE ŽENE! Gruja šokirao priznanjem: Zamisli da ostavim suprugu i uđem u odnos sa...

Podeli vest

Sinoć je u "Zadruzi" održana emisija "Pitanja gledalaca", a tom prilikom je jedno od pitanja bilo postavljeno Nikoli Grujiću.

- Spavate zajedno, jedete zajedno, izgledate kao pravi ljubavni par, šta vas to sprečava da budete zajedno? - glasilo je pitanje.

- Konkretno je pitanje, rekao sam to više puta. Nešto što traje osam godina, da bih se usudio da srušim, mora ovo nešto da vredi. Mislim da je najpravednije da ostanem sam i da nisam ni odnosu sa Mimom ispravan. Neke savete koje sam joj davao, pomoćiće joj u rijalitiju, tako da nisam, opet ponavljam, ispravan u ovom odnosu. Ona ima tu manu, da kad se pokačimo i najmanje, da me pravi ljubomornim. Zamisli da ostavim svoju suprugu i uđem u neki odnos, da bi ona ušla sa nekim u krevet posle tri dana, pa da izlomim sve ovde. Vuk dlaku menja, ali ćud nikada - rekao je Gruja.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Mima i Nikola razmenjuju nežnosti

- Milane, pa ja sam slobodna, imam prava da pričam sa kim želim - rekla je Mimas.

- Moraš prvo da izgradiš poverenje sa njim, a on gubi sve i stavlja sve na kocku. Zbog koga da izgubi sve to - rekla je Nevena.

- On je to rekao i pre mesec dana, tako da je Mima, po meni, ispravnija u ovom odnosu. Pa gde su ti mu*a čoveče? 70% ljudi ovde misle da je Mima kriva. Koga lažeš bre ti, je l' ti misliš da smo mi glupi? Reci mi zašto ti nju uslovljavaš? - rekla je Irma.

- Svako ko njoj puni glavu, ona dođe i kaže: ''On ima pravo'' - rekao je Gruja.

- Meni da neko puniglavu, poslušala bih odmah Sanju. On je meni rekao posle žurke, da jedva ćeka da legnemo i da se grlimo u krevetu. Rekla sam mu da ne želim da se grlimo jer je on zauzet - rekla je Mimas.

Foto: Printscreen You Tube

Nikola Grujić

- Kad sam video neke stvari sa tim ljubomornim scenama. U poslednjih pet dana je sve dobor funkcionisalo, međutim opet te neke scene se vrate. Do pre onog pitanja novinara i punjenja njene glave od strane njenih drugarica, mi smo se konstantno grlili i nisam tada imao ženu. Sada odjednom naprasno nemam ženu i sve ostalo - rekao je Gruja.

- Prebacio joj je to zato što dok ona priča sa njim, nju zanima sve što se dešava okolo, a dok ona priča sa Čorbom, ona njega ne čuje - rekla je Ana.

- Ona je za mene i slatka i zgodna, ali mislim da treba da je pustim...Rekao sam da sam video da nije vredan odnos sa mojom ženom da ostavim, zbog ovog - rekao je Gruja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija